in

DigiTip: Velleman voegt Star Wars en Halo speakers toe aan portfolio

AC Worldwide heeft vandaag bevestigd dat Velleman -wholesaler and developer of electronics- is aangewezen om de Europese distributie van de gelicentieerde luidsprekers te verbeteren.

Velleman heeft al meer dan 40 jaar ervaring en werkt samen met toonaangevende retailers in consumentenelectronica met verkoopkantoren in België, Nederland, Frankrijk, Spanje, Zweden en Polen en heeft hierdoor contacten bij retailers door heel Europa.

De Disney gelicenseerde Star Wars-speakers en de 343 Industries Halo Speaker van AC Worldwide’s zijn een must-have voor elektronica-, tech-, gaming- en filmfans. De speakers zijn meer dan 28 cm hoog en leveren een intens helder geluid. Bij het koppelen met het gekozen apparaat, hoort u een uniek bericht of geluid wanneer deze verbonden is. Voor een stand-alone luidspreker of als stereo-pair, wanneer ze met elkaar verbonden zijn, klinken de luidsprekers niet alleen goed maar zien er ook nog eens geweldig uit! Bovendien kunnen consumenten in heel Europa hun smartphones via de luidsprekers opladen en telefoontjes ontvangen wanneer ze via Bluetooth of NFC gekoppeld zijn.

Velleman zal dit kwartaal de Star Wars en Halo-speakers door heel Europa leveren om op tijd in de schappen te liggen voor de kerstdrukte.

AC Worldwide’s oprichter Karl Grimsey: “We zijn altijd op zoek naar geschikte distributiepartners die de consument de kans bieden om onze luidsprekers wereldwijd te kopen. De ervaring van Velleman in Europa spreekt voor zich en we weten dat ze de juiste connecties hebben binnen de elektronicaretailers die het bereik van AC Worldwide kunnen versterken. We zouden graag in elke winkel beschikbaar zijn en deze overeenkomst met Velleman is een stap in de goede richting.”

Aissa Benhaddouche, productmanager Multimedia bij Velleman’s hoofdkantoor: “Deze speakers beschikken over componenten van hoge kwaliteit om een ​​geweldig geluid en connectiviteit in een uniek ontwerp te leveren. Bij Velleman willen we producten toevoegen aan onze portefeuille welke onze retailpartners graag verkopen. Ze zijn altijd op zoek naar manieren om meer consumenten te trekken en we zien dat deze luidsprekers worden geplaatst in etalages en point of sale verkooppunten. Dit partnerschap is gunstig voor iedereen in consumentenelectronica. We zijn verheugt dat AC Worldwide koos voor Velleman als nieuwe Europese distributeur.”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Plantronics introduceert BackBeat FIT-familie voor extra motivatie tijdens het sporten

Ontdek de nieuwe producten van Loewe