in

DigiTip: VOCE, ‘s Werelds eerste Auracast Bluetooth-transceiver met LE Audio

Dankzij Na een lange ontwikkelingscyclus heeft VOCE officieel de certificering van Auracast (de nieuwste generatie Bluetooth-uitzendingsaudiospecificaties) doorstaan, waardoor VOCE ook het eerste Bluetooth-audioproduct wordt dat voldoet aan de LE Audio-specificatie.

Producent NEXUM; “De markt is nu misschien onbekend met Auracast, maar wij geloven dat er in de komende twaalf maanden steeds meer draadloze hoofdtelefoons, audioapparatuur, luidsprekers en andere audioproducten Auracast™ zullen gaan ondersteunen. Door gebruik te maken van Auracast-audiotechnologie, zullen verschillende draadloze audiotechnologieën uit het verleden uiteindelijk verenigd en compatibel met elkaar zijn. Hetgeen de dagelijkse toepassingsscenario’s van gebruikers aanzienlijk zal optimaliseren en vereenvoudigen.

VOCE ondersteunt de invoer/uitvoerinterface van analoge en digitale audiosignalen, waardoor u snel een uitzendaudiogebied kunt creëren dat Auracast ondersteunt, dat ongeveer 400-600 vierkante meter kan bestrijken (onder barrièrevrije omstandigheden). Alle Auracast-ontvangers (hoofdtelefoons/luidsprekers/luidsprekers/mobiele telefoons) in dit gebied kunnen tegelijkertijd hetzelfde draadloze audiotransmissiesignaal ontvangen. Ja, we hebben het over alle ontvangers, zonder kwantitatieve beperking.

Geef uw smart life meer elan

In tegenstelling tot de bestaande Bluetooth-transceivers op de markt ondersteunt VOCE afspeel- en USB-opnamefuncties. Afhankelijk van de prestaties van de LC3-codec, kan VOCE niet alleen stereoaudiospecificaties op CD-niveau bieden (16bit/44.1K), maar ook een lage latentie van 50 ms. De prestaties zijn ruim voldoende om met de meeste toepassingsscenario’s van gebruikers om te gaan. In de nabije toekomst ondersteunen alle nieuwe TWS-headsets Auracast, veel interessante toepassingen zullen het draadloze audiogedrag van mensen veranderen.

Audio delen met meerdere apparaten

Elke traditionele muziekspeler (CD/iPod/TAPE), VOCE kan deze apparaten eenvoudig upgraden om de draadloze afspeelfunctie mogelijk te maken. Genieten van de nieuwe Auracast-technologie is heel eenvoudig.

Geweldige audio opnemen met uw draagbare apparaat

Tegenwoordig kan het camerasysteem van een smartphone op elk gewenst moment video van hoge kwaliteit opnemen, maar om geweldig geluid in de video op te nemen, is het niet zo eenvoudig als u denkt! VOCE ondersteunt ingebouwde/externe microfoons, en analoge audio-ingang waarvan het flexibele ontwerp kan worden gecombineerd met verschillende audioapparatuur. Dankzij de USB-opname-interface kan uw mobiele apparaat eenvoudig een geweldig geluid voor u opnemen. Door gebruik te maken van de Auracast-technologie kan het ook de mogelijkheden van elk bestaand microfoonsysteem verbeteren.

DJ-feest en openbare evenementen

Als u een DJ-feest in de stad heeft, kunt u snel een uitzendgebied creëren dat Auracast draadloze audio ondersteunt via VOCE. Of je nu een koptelefoon of luidsprekers hebt, je krijgt voor iedereen het meest geschikte volume. Maak je geen zorgen over het storen van je buren met een luid volume. Bovendien zullen tentoonstellingen, buitenartiesten, toespraakgelegenheden, enz. de gebruikerservaring verbeteren dankzij de introductie van Auracast-technologie.

E-Learning & Meeting Notities

Met behulp van de uitstekende USB-opnamefunctie van VOCE, u kunt eenvoudig op afstand opnemen. Het kan ook worden gebruikt met letterlijke scriptsoftware om tegelijkertijd de nauwkeurigheid van semantische herkenning te verbeteren. Slimme e-learning en de efficiëntie van cursus-/vergaderingsnotities zullen naar een nieuw niveau stijgen.

Assistief luistersysteem

VOCE presteert ook uitstekend bij het assisteren van mensen met licht gehoorverlies/hoorproblemen. Met behulp van het Auracast-systeem kan een leraar met slechts één VOCE met meerdere leerlingen tegelijk communiceren. Leerlingen in het Speciaal Onderwijs kunnen zich volledig op hun studie concentreren. Lage latentie, hoge geluidskwaliteit en laag stroomverbruik kunnen voldoen aan de behoeften van een volledige lesdag.

Nexum VOCE komt beschikbaar via diverse diverse verkooppunten van Distributeur DigiTrading.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Stratego Jubileumuitgave

Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe Px7 S2e hoofdtelefoon