in

Bowers & Wilkins introduceert de nieuwe Px7 S2e hoofdtelefoon

Een evolutie van haar bekroonde draadloze voorganger – De nieuwe Px7 S2e bouwt voort op de status van zijn meermaals bekroonde voorganger: de Px7 S2, een van de hoogst gewaardeerde draadloze hoofdtelefoons in zijn klasse.

Met verbeterde hoogwaardige DSP (digitale signaalverwerking). Door het geluid opnieuw te tunen heeft het top-engineeringteam van Bowers & Wilkins de algehele geluidskwaliteit aanzienlijk verbeterd.

Het nieuwe model blijft leverbaar in drie verfijnde, doorontwikkelde afwerkingen: Anthracite Black, Ocean Blue en Cloud Grey. Daar komt nu een compleet nieuwe vierde kleur bij: Forest Green.

Via de Bowers & Wilkins Music App biedt de Px7 S2e volledige controle voor instellen, fijn afstemmen en rechtstreeks muziek streamen. Plus door de gebruiker instelbare EQ en spraakondersteuning.

Eindhoven, 19 september 2023 – Bowers & Wilkins, het gerenommeerde Britse audiomerk, introduceert de Px7 S2e, een verder verfijnde uitgave van zijn bekroonde draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking.

Bowers & Wilkins heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van hoofdtelefoons met een zeer gedetailleerde, natuurlijke en meeslepende geluidsweergave. True Sound zoals de artiest het bedoeld heeft. De nieuwe Px7 S2e is de nieuwste toevoeging aan het succesvolle portfolio van premium, prestatiegerichte hoofdtelefoons, die allemaal zijn ontwikkeld met diezelfde True Sound-filosofie in gedachten.

Geoptimaliseerd voor een nog betere geluidskwaliteit

De sleutel tot de nieuwe geluidskwaliteit van de Px7 S2e is het feit dat Bowers & Wilkins de DSP-engine voor de digitale signaalverwerking uitgebreid heeft geoptimaliseerd zodat het geluid van allerlei soorten muziek, waaronder geschikte streamingdiensten met een 24-bits high-res geluidskwaliteit, optimaal wordt weergegeven. Dankzij de verbeterde DSP hebben de technici van Bowers & Wilkins het geluidsplatform van de Px7 S2e opnieuw kunnen afstellen voor ongeëvenaarde details, dynamiek en ruimtelijkheid.

Ook de Px7 S2e maakt gebruik van drivers van 40 mm, die speciaal zijn ontworpen voor de eisen van het luisteren via een hoofdtelefoon. De drivers reageren direct en kunnen daardoor elke nuance in een muziekstuk natuurgetrouw reproduceren, terwijl de vervorming uiterst laag blijft en dit levert
een meer nauwkeurige geluidsweergave op. De drivers zijn ook zorgvuldig onder de juiste hoek in de oorstukken geplaatst. Zo ontstaat een constante afstand ten opzichte van het oor van de luisteraar vanaf elk punt op het oppervlak van elke driver, en dit zorgt weer voor een natuurlijker en meer meeslepend geluid.

De Px7 S2e combineert zijn krachtige, verbeterde digitale signaalverwerking en hoogwaardige driverconfiguratie met de draadloze aptXTM Adaptive-technologie van Qualcomm om de draadloze muziekoverdracht van compatibele telefoons, tablets en computers automatisch te optimaliseren. Ook USB-C en 3,5 mm kabelverbindingen worden ondersteund; beide types kabel zitten in de etui die bij het product wordt geleverd.

Houd ongewenste ruis buiten, zodat je muziek volledig tot zijn recht komt

De Px7 S2e is uitgerust met de geoptimaliseerde ruisonderdrukkingstechnologie van Bowers & Wilkins om ongewenste geluiden buiten te houden zonder concessies te doen aan de muzikaliteit. Zes high-performance microfoons werken samen voor de beste resultaten. Twee microfoons meten de output van iedere driver, twee reageren op externe omgevingsgeluiden en twee bieden uitstekende verstaanbaarheid dankzij de verbeterde ruisonderdrukking voor kristalheldere gesprekken. Dankzij de zorgvuldige plaatsing van deze microfoons profiteer je van het allerbeste geluid, zelfs in luidruchtige omgevingen.

Music App voor volledige controle

Evenals alle andere recent door Bowers & Wilkins geïntroduceerde hoofdtelefoons werkt de Px7 S2e rechtstreeks met de Bowers & Wilkins Music App voor ultieme controle, configuratie en een naadloze gebruikerservaring. Met de Music App koppel je de Px7 S2e aan allerlei Bluetooth-enabled apparaten of stem je het geluid af met behulp van aanpasbare EQ. Daarnaast schakel je er de transparante modus van de ruisonderdrukking mee in of uit. Hiermee laat je meer of minder geluiden van buitenaf binnen. Tot slot kun je met de app ook het batterijniveau van de hoofdtelefoon monitoren. De Music App maakt ook direct muziek streamen vanaf compatibele streamingplatforms, zoals Deezer, last.fm, NTS Radio, Qobuz, TIDAL en TuneIn, mogelijk en binnenkort worden er meer muziekdiensten toegevoegd. De Music App kan ook worden gebruikt met andere producten van Bowers & Wilkins, zoals de veelgeprezen Zeppelin, en biedt gebruikers een naadloze ervaring als ze overschakelen tussen luisteren via een hoofdtelefoon en luisteren via draadloze luidsprekers.

De bedieningsknoppen op elke oorschelp bieden volledige controle, zelfs zonder de app, waaronder de mogelijkheid om met één druk op de knop via de Px7 S2e de spraakassistent van je telefoon te starten. Met een batterijduur van 30 uur is één keer laden voldoende om de hele dag lang – en langer – van de Px7 S2e te genieten, terwijl een snelle laadbeurt van 15 minuten tot zeven uur extra luistertijd oplevert. Gebruikers van Android-apparaten kunnen ook profiteren van Google Fast Pair, met automatische ondersteuning voor Google’s Find My Device-service mocht je je hoofdtelefoon niet meer kunnen vinden.

Hoogwaardige afwerkingen, ultiem comfort

Om het verfijnde ontwerp van de Px7 S2e meer luister bij te zetten, is hij leverbaar in vier hoogwaardige afwerkingen: Anthracite Black, Ocean Blue, Cloud Grey en Forest Green. Bij alle uitvoeringen zijn bepaalde details zorgvuldig herzien en hoogwaardige materialen toegepast met het oog op comfortabel, langdurig luisteren. Ook het nieuwe model oogt slank, is licht van gewicht en heeft luxe oorkussens met traagschuim die perfect zacht om je oren sluiten voor ultiem comfort, hoe lang je ook luistert.

Dave Sheen, Brand President van Bowers & Wilkins, zegt over de introductie: “Ik ben erg blij dat het team heeft kunnen voortbouwen op de uitmuntende kwaliteiten van de Px7 S2. We dagen onszelf altijd uit om het beter te doen en met de nieuwe Px7 S2e hebben onze ingenieurs zichzelf echt overtroffen. Ik kan niet wachten om te zien hoe onze klanten op deze nieuwe hoofdtelefoon reageren.”

De Px7 S2e is vanaf 19 september voor €429 verkrijgbaar via de website van Bowers & Wilkins en bij geselecteerde dealers.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTip: VOCE, ‘s Werelds eerste Auracast Bluetooth-transceiver met LE Audio

Logitech introduceert Brio 100-webcams: zie er op je best uit tijdens videocalls vanaf de thuiswerkplek.