in

Acer presenteert Aspire One 10 inch netbook met 3G

Acer, introduceert een volledig nieuwe 10″ Aspire One netbook. De nieuwe netbook is compleet uitgerust met een 10 inch beeldscherm, Windows XP en geïntegreerde Bluetooth en kan ook gespecificeerd worden met naar keuze ingebouwde WiMAX of 3G draadloze technologieën voor onbeperkte connectiviteit.

“Ondanks de actuele problemen van de financiële markten en algemene economische onzekerheid, zullen de netbook- en notebook-markten in 2009 blijven groeien”, aldus Gianfranco Lanci, President & CEO, Acer Inc. “Met bedrijven die erop gericht zijn de crisis onder controle te houden, worden consumenten en producten die voor hen zijn ontworpen belangrijker omdat gebruikers niet zonder persoonlijke communicatie-instrumenten kunnen.

De ultradunne en gestroomlijnde 10″ Aspire One is beschikbaar in vier hoogglans kleuren: wit, blauw, rood en zwart. Met een gewicht van iets meer dan één kilo (1,18 kg) combineert de 10″ Aspire One stijl, veelzijdigheid en een nieuwe form factor en biedt daarmee de beste combinatie van ultra-draagbaarheid en maximale schermgrootte voor internetgebruik en gegevensinvoer.

HD Media Player met HDMI

Fitnesshorloge