in

Fitnesshorloge

Garmin introduceert de Forerunner 60 (FR60), een nieuw fitnesshorloge voor sporters die precies willen weten hoe effectief ze trainen. Tijdens het sporten houdt de FR60 precies de tijd, het aantal verbrande calorieën, de hartslag en de gegevens van gekoppelde fitnessapparatuur bij. Eenmaal thuis bij de eigen computer worden die gegevens draadloos verzonden en opgeslagen voor verdere analyse.

Het brein van de compacte en gebruiksvriendelijke FR60 is een geavanceerd fitnesshorloge dat draadloos met andere ANT+ compatibele fitnessapparatuur communiceert. Dit kunnen de meegeleverde hartslagmeter of de optionele stappensensor zijn, maar ook apparatuur op de sportschool of thuis, bijvoorbeeld loopbanden, spinningfietsen of crosstrainers.
Standaard wordt de FR60 geleverd met een draadloze hartslagsensor en een draadloze ANT+ USB stick voor aansluiting op de PC of Mac. Hiermee kunnen de workout gegevens automatisch en draadloos naar de computer worden gezonden. Kabeltjes zijn dus niet nodig. Een draadloze stappensensor is beschikbaar als een bundelset met de FR60 of als losse accessoire. Zodra ze beweging registreren, sturen de hartslagmeter en de stappensensor automatisch gegevens door naar de FR60. Je hoeft ze dus niet zelf aan en uit te zetten. De FR60 zelf kan 15 uur gedetailleerde oefendata opslaan.

De waterbestendige FR60 is bij uitstek geschikt voor triatleten. De lichtgewicht stappensensor registreert moeiteloos en zonder extra apparatuur snelheid, afstand, calorieën, stappen en cadans. Voor fietsers is er een optionele houder voor montage op het fietsstuur.

Doe nog meer via Garmin Connect
Sporters die nog meer willen doen met hun FR60, kunnen zich kosteloos aanmelden op Garmins

De Garmin FR60 is vanaf het tweede kwartaal voor € 169 verkrijgbaar. De FR60 met een draadloze stappensensor gaat € 219 kosten.

Instap Pentax

Mvix thuisbioscoop