in

Actie Back to School Philips Digitale Memorecorder

Dankzij de speciale Philips ‘Back to School’ Najaarsactie profiteren studenten die efficiënt informatie willen vastleggen, opslaan, organiseren en delen van een leuk inkoopvoordeel.

De Philips LFH 0600 is de ideale memorecorder voor studenten om colleges, presen-taties, notities, werkbesprekingen, lezingen,  ideeën of verslagen vast te leggen. Dankzij stemactivering worden de gesprekken zeer precies digitaal opgenomen. De notities worden naar de computer gedownload en de gesproken berichten kunnen verstuurd worden via e-mail. De notities kunnen ook vertraagd afgespeeld worden om achteraf belangrijke notities te maken. Interessante of belangrijke passages kunnen gemarkeerd worden met de indexfunctie, zodat deze stukken achteraf snel terug te vinden zijn. De opnamen worden opgeslagen als mp3-bestand, en netjes georganiseerd over 4 mappen verdeeld met elk ruimte voor 99 opnamen. Studenten, scholieren en iedereen die belangrijke informatie wil behouden, kan voortaan pijlsnel digitale notities maken met deze digitale geheugensteun. De LFH 0600 heeft een geheugen van 512 MB of 33 uur spraak in MP3 formaat. Hij wordt geleverd compleet met batterijen, USB-kabel en handleiding.

Deze speciale  actie-aanbieding met de LFH 600 memorecorder is verkrijgbaar voor de actieprijs € 69,95. De ‘Back to School’ actie loopt van 1 augustus tot en met 1 oktober 2009.

Logitech onthult nieuwe draadloze presenters

Panorama foto met één beweging