in

Alles aansluiten op de autoradio

Sony introduceert een nieuwe lijn Xplod autoradios die voorzien zijn van USB iPod-direct aansluiting en Bluetooth, zodat vrijwel elke draagbare muziekspeler is te verbinden, op te laden en te bedienen. Via het grote display zijn de verbonden spelers eenvoudig te gebruiken tijdens het rijden. De toevoeging van nieuwe technologieën als ZAPPIN en Quick-BrowZer vergroten het bedieningsgemak en de DM+ Advanced verbetert de geluidsweergave van gecomprimeerde bestanden.


 
 Dankzij USB iPod-direct zijn verschillende soorten draagbare muziekspelers te verbinden en te bedienen. Het maakt daarbij niet uit of de muziek is opgeslagen op een USB-stick, iPod, iPhone of Walkman. De CDX-GT930UI is een CD/MP3/WMA/AAC-speler en heeft een gemotoriseerd en afneembaar front met een groot 4-lijns FL-dot display. Andere USB iPod-direct modellen in de GT-serie zijn de CDX-GT730UI, CDX-GT630UI en CDX-GT530UI.
 
De muziek op draagbare muziekspelers is vaak gecomprimeerd om het bestand kleiner te maken. Het comprimeren van audio leidt vaak tot kwaliteitsverlies doordat de hoge frequenties worden verwijderd uit de oorspronkelijke bron. Met DM + Advanced-technologie worden MP3-bestanden hersteld en automatisch geoptimaliseerd voor elke bitrate.
 
Snel muziek zoeken
Met Quick-BrowZer is muziek op digitale muziekspelers of cds met MP3-bestanden eenvoudig via de volumeknop te doorzoeken op artiest, album, genre, playlist, bestand of map. Daarnaast maakt de ZAPPIN-technologie zoeken in de muziekcollectie heel eenvoudig. De technologie speelt automatisch het refrein van elk nummer af.
 

Waterdichte en shockpoof usb-drive

G-serie monitoren van BenQ