in

Stalen opslag

Toshiba Information Systems Benelux introduceert een nieuwe, compacte en stijlvolle externe harddisk, genaamd StorE Steel. Samen met de StorE Art, die in januari van dit jaar werd gelanceerd, biedt dit strak vormgegeven en in glimmend staal uitgevoerde opslagmedium gebruikers veilige, mobiele en ruime opslagcapaciteit in drie verschillende kleuren.  De StorE Steel en StorE Art zijn ideaal als draagbare (multimedia)oplossing voor de opslag van grote film-, foto- en muziekbestanden.

De StorE Steel is verkrijgbaar in twee compacte formaten: 1,8- en 2,5-inch, met een gewicht van respectievelijk 120 en 190 gram. Hierdoor kan de StorE Steel overal gebruikt worden: thuis, op kantoor of onderweg. De 1,8-inch versie heeft een capaciteit van 120GB en 160GB, terwijl het 2,5-inch model tot maar liefst 500GB aan opslagcapaciteit biedt. Een extra voordeel is dat de StoreE Steel-schijven geen externe stroomadapter nodig hebben: de USB-aansluiting zorgt overal voor.
 
De StorE Steel-modellen zijn per direct leverbaar. De adviesprijzen zijn €159,95 voor het 1,8-inch 160GB versie model en €109,95 Voor het 2,5-inch 500GB model. Deze prijzen zijn inclusief BTW.
 
 

Waterdichte en shockpoof usb-drive

G-serie monitoren van BenQ