in

Amazon Prime komt naar Nederland

Onbeperkte gratis bezorging binnen een dag en toegang tot onbeperkte streaming Prime Video

  • Onbeperkte bezorging van meer dan een miljoen artikelen binnen één dag, en nog eens meer dan een miljoen artikelen die binnen twee dagen worden bezorgd,in ruim 30 categorieën zoals elektronica, pc, boeken, mode, woon- en keukenartikelen, gereedschap en nog veel meer
  • Prime-leden krijgen onder meer toegang tot populaire en bekroonde Amazon Original-series als The Grand Tour, American Gods, Transparent, The Man In The High Castle, Mozart in the Jungle, Goliath en The Tick, en tot zorgvuldig uitgekozen populaire films en tv-programma’s – die overal en op elk moment te bekijken zijn via de Amazon Prime Video-app voor Android-telefoons en -tablets, iPhones, iPads en populaire smart-tv’s of online via PrimeVideo.com
  • Klanten in Nederland kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor Prime via www.amazon.de/prime en shoppen in het Nederlands, Engels en Duits
  • Klanten in Nederland kunnen lid worden van Prime voor de introductieprijs van slechts € 3,99 per maand.

Amazon kondigt vandaag de lancering van Amazon Prime in Nederland aan. Het lidmaatschap is beschikbaar via www.amazon.de/prime en biedt onbeperkte gratis bezorging van meer dan een miljoen producten binnen één dag – plus nog eens meer dan een miljoen producten die binnen twee dagen worden bezorgd, en toegang tot onbeperkte streaming van Amazon Prime Video. Het Amazon Prime-lidmaatschap is in Nederland beschikbaar voor een introductieprijs van € 3,99 per maand. Het is ook mogelijk om voor € 49 een jaar lid te zijn. Klanten in Nederland kunnen Prime uitproberen door zich aan te melden voor een gratis proefperiode van 30 dagen.

“Het is goed nieuws dat klanten in Nederland zich nu kunnen aansluiten bij de tientallen miljoenen leden die over de hele wereld al profiteren van de voordelen van Prime”

Overige voordelen voor Prime-leden in Nederland zijn toegang tot Prime Exclusive items, vroegtijdige toegang tot Prime Lightning Deals, toegang tot Prime Day, een wereldwijd ééndaags online shopevenement dat exclusief toegankelijk is voor Prime-leden, Twitch Prime – een premium game-ervaring op Twitch, het social videoplatform en -community voor de videogamecultuur, met maandelijkse nieuwe in-game-loot, kijken zonder advertenties en gratis abonnementen op kanalen – en onbeperkte foto-opslag via Prime Photo.

“Het is goed nieuws dat klanten in Nederland zich nu kunnen aansluiten bij de tientallen miljoenen leden die over de hele wereld al profiteren van de voordelen van Prime”, aldus Lou Santini, Director Prime en Delivery Experience Europe. “We lanceren vanaf dag één met een groot aantal voordelen, zoals snelle, gratis Prime-bezorging en Prime Video, en dat is nog maar het begin. In de toekomst zullen we onze selectie artikelen die in aanmerking komen voor snelle verzending verder uitbreiden en nog meer films en tv-programma’s toevoegen aan het aanbod.”

Klanten in Nederland kunnen sinds augustus vorig jaar al in het Nederlands winkelen op amazon.de. Sinds kort kunnen Nederlandstalige Amazon-klanten daarnaast ook mobiel in het Nederlands winkelen via de Amazon Shopping App, inclusief Nederlandstalige klantenservice.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Xbox One X, de krachtigste console ooit, nu wereldwijd verkrijgbaar

Ultieme Star Wars-beleving op Utrecht CS