in

Antenne voor de laptop

Met de nieuwe dvb-t usb-stick van Trust kun je tv kijken en radio luisteren vanaf de laptop zonder dat hij met internet verbonden moet zijn. Nu heb je aan die gratis televisie niet erg veel in Nederland, maar op vakantie is het – afhankelijk van de bestemming – wel de moeite waard. Geen satellietschotel op het dak van de caravan, maar gewoon een antenne in de usb-poort. Voor een adviesprijs van 24,99 ligt hij vanaf eind december in de winkels.

Voor op reis is het zeker aan te raden: een kleine usb-stick die je laptop toegang biedt tot lokale radio- en tv-zenders. Of je nu op het strand zit met je laptop of ’s avonds in de tent of caravan. De antenne is inklapbaar en dus makkelijk mee te nemen. Er wordt een kabel van 1,5 meter meegeleverd.

Dankzij de automatische zenderzoekfunctie is de stick zeer eenvoudig te installeren: helemaal plug & play. De antenne kan prima overweg met Windows Media Center voor het bekijken, pauzeren en opnemen van tv-programma´s met Windows 7, Vista en XP. De stick wordt bovendien geleverd met software voor laptops en pc´s zonder Media Center.
 
Ga nu naar www.trust.com/16738 om de ‘TV & Radio on your notebook’ te bekijken. 

Rekenen en taal voor peuters

Verborgen voorwerpen en de mooiste tuin