in

Asus komt met veel meer Eee

Het succes van de EeePC heeft Asus bewogen in dezelfde trend een tweetal nieuwe PC producten te ontwikkelen, de EeeTop en de EeeBox.

Vier miljoen keer ging de EeePc dit jaar wereldwijd over de toonbank, In Nederland scoorde het product 100.000 keer. Voor het eerst kwam er een betaalbare laptop op de markt en het segment Netbook was geboren. Met de hete adem van de concurrentie in zijn nek ontwikkeld Asus in een razend tempo nieuwe producten. Zo komt er een hele platte EeePC met snel design en een paar revolutionaire nieuwe producten de EeeBox en de EeeTop.
De EeeBox is al mondjesmaat in een aantal Nederlandse winkels te vinden. Het is volledige minicomputer zonder beeldscherm met een opvallende bewegingsgevoelige controller de EeeStick. Nu kunnen ook PC games met beweging gespeeld worden. De leuke slogan van Asus is: niet Wee maar Eee. De prijs zal rond de 250 euro liggen.
Iets duurder rond de 500 euro, maar wel heel spectaculair is de EeeTop, een aanraak gevoelig beeldscherm waar de computer is ingebouwd. De bediening gaat volledig met de hand of vinger. De doelgroep of toepassingsgebied daar doet Asus geen uitspraak over en laat dat aan de fantasie van de markt over.

Roterend iPhone Dock

2000 GB harddisk