in

Bamboo Paper – ideaal voor online vergaderingen en digitale klaslokalen

Bamboo Paper en de digitale pennen van Wacom vormen de ideale tools voor online vergaderingen en digitale klaslokalen – Docenten, studenten en beelddenkers die vanuit huis werken en samenwerken, kunnen nu gratis gebruikmaken van de premium-functies van Bamboo Paper-software.

Wacom biedt nu GRATIS premium-functies aan van Bamboo Paper-software op alle platforms. In deze tijd waarin mensen zich aanpassen aan thuis werken, leren en lesgeven, biedt de populaire app voor het maken van schetsen en aantekeningen, gebruiksvriendelijkere opties om te communiceren, aantekeningen te maken, zich creatief uit te drukken en hun visuele denken snel online te brengen.

Nieuwe ideeën of complexe gedachten zijn vaak eenvoudiger uit te leggen en te begrijpen als ze worden gevisualiseerd. Eenvoudige grafieken en kleine schetsen kunnen een groot verschil maken tijdens brainstormen, mindmapping of studeren. Wat teams vroeger in één ruimte op een whiteboard krabbelden of op een plaknotitie schreven, moet nu via e-mail gedeeld worden met virtuele teams. Bamboo Paper, in combinatie met een Wacom-stylus of de aantrekkelijk geprijsde Wacom One-pendisplay, kan digitaal delen eenvoudiger maken, zonder de noodzaak van scannen of omzetten in getypte woorden.

Blijf thuis, maar ga door met het delen van je ideeën

Bamboo Paper tovert smartphones, iPads en tablets om tot een digitaal notitieblok. De app is tevens perfect geschikt voor gebruik met Bamboo Ink of Ink+ digitale pennen van Wacom die werken met een breed scala aan pc’s met penondersteuning, Wacom One of Cintiq creatieve pendisplays of Wacom Intuos of Intuos Pro-tablets. Bamboo Paper is zo gebruiksvriendelijk dat schetsen, tekenen en aantekeningen maken net zo probleemloos en simpel wordt als het gebruik van pen op papier of een markeerstift op een whiteboard. Bamboo Paper is beschikbaar voor Android, iOS en Windows en kan gratis worden gedownload vanuit de betreffende App Store.

Van 1 mei 2020 tot en met 30 juni 2020 hebben gebruikers van Bamboo Paper toegang tot alle premium-functies, die zij als gratis in-app-aankoop permanent kunnen gebruiken. Dit zogenaamde Pro Pack (of Creative Pack in iOS) bevat 6 verschillende pennen en penselen, meer kleuren plus 4 notitieblokken van topkwaliteit met in totaal 22 verschillende papierstijlen. Het is de populairste uitbreiding voor Bamboo Paper en kost normaal ongeveer 5 USD/EUR (prijzen kunnen iets verschillen per platform en valuta).

Meer tools en praktisch advies

Meer informatie over gebruiksvriendelijke tools voor thuis werken, leren en lesgeven is te vinden in onze Wacom @ Home-serie in de Wacom-blog. Deze biedt onder andere 5 handige tips voor het gebruiken van Bamboo Paper en volop praktisch advies voor visueel brainstormen, gebruik van digitale whiteboards en online scholing.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

OFED: Goede gesprekken op de werkvloer

AOC lanceert vijf concurrerende gamingmonitoren met 240 Hz en 0,5 ms/1 ms reactietijd van de bekroonde G2-serie