in

Wacom Intuos heeft het assortiment tablets die compatibel zijn met Chrome OS uitgebreid

Wacom heeft vandaag bekendgemaakt dat het model Wacom Intuos Small niet-draadloos de Works With Chromebook certificering heeft gekregen, nadat de One by Wacom al eerder dit jaar werd gecertificeerd.

Chromebook-gebruikers, met name studenten en beginnende creatieve gebruikers, hebben nu meer opties om te beginnen met digitaal creëren met behulp van een Wacom pentablet en een groeiend aantal teken-, schilder- en fotobewerkingstoepassingen die probleemloos werken op Chromebook.

“Chromebook heeft in de educatieve sector de aandacht getrokken van mensen die op zoek zijn naar nieuwe oplossingen om thuis te werken. Wacom is momenteel druk bezig met het uitbreiden van de Chromebook-compatibiliteit voor verdere Wacom-apparaten zodat de intuïtieve en natuurlijke pentechnologie beschikbaar komt voor een toenemend aantal Chromebook-gebruikers”, aldus Faik Karaoglu, Executive Vice President van Wacom’s Branded Business.

Chromebook heeft in de educatieve sector de aandacht getrokken van mensen die op zoek zijn naar nieuwe oplossingen om thuis te werken

“Door een Intuos-tablet en Chromebook te combineren, zijn jonge creatieve mensen tevens in staat hun kunst- en ontwerppotentieel volledig te benutten met behulp van een aantal teken- en schilderapps. Onze langdurige samenwerking met Celsys biedt Wacom Intuos-gebruikers de gelegenheid, spectaculaire kunst te vervaardigen met de beproefde tekentoepassing Clip Studio Paint.”

Gewoon insteken en beginnen met creëren

Het model Wacom Intuos Small niet-draadloos kan naadloos worden verbonden met elke Chromebook die over een USB-A aansluiting en de meest recente versie van Chrome OS beschikt. Een stuurprogramma is niet nodig. De ergonomisch ontworpen en lichte Wacom Pen biedt 4096 drukniveaus en is uitgerust met de batterijloze EMR-technologie van het bedrijf. De vlot reagerende, ergonomische, drukgevoelige pen biedt gebruikers een natuurlijke manier om te schrijven, schetsen, tekenen of content te bewerken in een speciale tabletruimte.

Wacom Intuos biedt daarnaast een prima start bij het verkennen van digitale creativiteit met Chromebook. De aanschaf van Wacom Intuos geeft gebruikers recht op een inspirerende softwarebundel, inclusief een gratis abonnement voor drie maanden op Clip Studio Paint Pro, een krachtige, gebruiksvriendelijke tekenapp voor strips en manga’s. Collaboard, Limnu, Explain Everything en Kami, die eveneens zijn inbegrepen, zijn speciaal ontworpen apps voor het onderwijs.

Het Wacom Intuos Small niet-draadloos model is nu compatibel met Chrome OS-, Windows-, Mac- en bepaalde Android-apparaten. Het maakt gebruik van de eigen Wacom-technologie die uitsluitend werkt op het speciale tabletoppervlak, volledig gescheiden en zonder storing te ondervinden van pennen op het scherm die zijn gebaseerd op de USI-penstandaard (Universal Stylus Initiative)* en worden meegeleverd met de Chromebooks of als accessoire kunnen worden aangeschaft. Wacom Intuos is beschikbaar in de Wacom eStore en bij bepaalde wederverkoper voor een adviesprijs van EUR 79,90 of GBP 70,00*. Voor verdere informatie over Wacom Intuos, kunt u de productpagina op wacom.com raadplegen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTip: SwitchBot slimme producten

Teufel introduceert nieuwe versie van de CINEBAR ONE