in ,

DigiTip: SwitchBot slimme producten

SwitchBot heeft meer slimme devices die achteraf worden gemonteerd. Zo hebben ze de Curtain, de Bot (daarmee kun je lichtknopjes bedienen), een thermostaat en hygrometer…. SwitchBot is tot stand gekomen dankzij een succesvolle Kickstarter. Hun missie is om domotica voor iedereen beschikbaar te maken, zonder spullen in huis te moeten vervangen. De SwitchBot-devices monteer je altijd simpelweg gemakkelijk achteraf.

SwitchBot gordijnen

Maak je gordijn slim in 30 seconden

SwitchBot Curtain is een kleine draadloze robot die alle gordijnen gemotoriseerd en slim maakt met een installatie van 30 seconden. Na bevestiging aan je gordijn kun je het gordijn vervolgens openen en sluiten met je smartphone. Of stel gewoon een schema in om het gordijn automatisch te openen of te sluiten.

Geboren om gemakkelijk te retrofitten

Dacht je dat het een hele klus zou zijn om de installatie te voltooien? echt niet! Het is letterlijk net zo eenvoudig als het vervangen van een gloeilamp. Met het unieke mechanische ontwerp kost het u slechts 30 seconden om op te zetten.

Bekroond ontwerp

In tegenstelling tot andere slimme gordijnoplossingen, is SwitchBot Curtain ontworpen om uw bestaande gordijnen achteraf aan te passen en te automatiseren. SwitchBot Curtain is bekroond met de Good Design Award 2020 en IDEA 2020, en het is ‘s werelds eerste Retrofit Smart Curtain-oplossing.

Voor elk type gordijnrail

Het maakt niet uit of het een staaf-, U-rail- of I-railbaan is, SwitchBot-gordijn past altijd. Zorg ervoor dat je het juiste type kiest en meet de afmetingen van je gordijnrails, zodat het soepel op je gordijnen kan werken.

Open uw gordijnen met de vingertoppen

Soms zijn we gewoon te moe om de gordijnen met de hand te trekken. Begin dus vanaf nu met het openen en sluiten van de gordijnen van je smartphone. Door de SwitchBot Hub Mini toe te voegen, kunt u zelfs uw gordijnen bedienen als u 1000 mijl van huis bent!

Schakel over naar een gezellig slim huis

Neem een SwitchBot Hub Mini, gebruik uw spraakcommando om uw gordijnen te bedienen met Google, Alexa, Siri en andere integraties. Stel een “Film”-scène in op uw telefoon, transformeer uw telefoon onmiddellijk in een bioscoop.

Wakker worden met natuurlijk licht

Worstelen met de alarmen in de weekdagen ‘s ochtends? Laat het SwitchBot Gordijn je redden. Stel een schema in op uw telefoon, uw gordijnen worden automatisch geopend voordat uw alarm afgaat.

Worstelen met de alarmen in de weekdagen ‘s ochtends? Laat het SwitchBot Gordijn je redden. Stel een schema in op uw telefoon, uw gordijnen worden automatisch geopend voordat uw alarm afgaat.
Energiebesparing elke dag

Met behulp van de ingebouwde zonnesensor kunnen uw gordijnen in de zomer overdag worden gesloten, waardoor het zonlicht wordt tegengehouden om de airconditioning te sparen. Als u het gordijn overdag in de winter openzet, geniet u van een warme kamer buiten de w

Lange levensduur van de batterij

Uitgerust met een oplaadbare batterij kan hij 8 maanden meegaan, afhankelijk van het gebruik. Plus, er is een optioneel SwitchBot Zonnepaneel, eenmaal aangesloten op het SwitchBot Gordijn, hoeft u nooit meer op te laden.

SwitchBot Remote

Koop SwitchBot Remote zodat u de “snelkoppeling” overal in uw huis kunt gebruiken. Bedien je gordijnen met één simpele klik.

Zelfs met SwitchBot Gordijn zou je waarschijnlijk nog steeds instinctief de gordijnen met de hand tekenen. Wanneer SwitchBot Gordijn uw kleine trek voelt, zal het inwerken en de rest van het werk voor u doen, de zogenaamde Touch & Go.

Dubbelzijdig gordijn?

U kunt SwitchBot Gordijnstarter Pack (twee stuks) krijgen om uw dubbelzijdige gordijnen vanuit het midden te openen en te sluiten. Door een eenvoudige opstelling in de App zullen twee gordijnen als één op de baan lopen.

Klein lichaam met grote kracht

SwitchBot Gordijn heeft een body ter grootte van een handpalm, het kan mooi verborgen worden achter uw gordijnen en werkt zoals niemand weet. Niet alleen dit, maar de kracht van het SwitchBot Gordijn kan zelfs tot 8 kg (17 pond) gordijn duwen.

Draadloos compact ontwerp

Het draadloze compacte ontwerp kan in elke huisstijl passen. De unieke 1 body + 2 haken constructie zorgt voor een eenvoudige montage in één stap, zodat u deze kunt afdoen wanneer u uw gordijnen verplaatst of verwisselt.

Het draadloze, compacte ontwerp van SwitchBot past in elke huisstijl. De unieke 1 body + 2 haken constructie zorgt voor een eenvoudige montage in één stap, zodat u hem eraf kunt halen als u uw gordijnen verplaatst of verwisselt.

SwitchBot Hub Mini

Eenvoudige installatie voor uw gemak

With “Smart Learning” mode, the Hub Mini can learn and mimic signals from your existing remote control in 5s. You can throw away all the remotes.

Activeer de Voice Control

Werkt met Alexa, Google Assistant, Siri en andere integraties. Bedien uw huishoudelijke apparaten en andere SwitchBot-apparaten met een eenvoudige spraakopdracht.

Controle, wanneer en waar je ook bent…

U vergeet NOOIT de apparaten uit te schakelen als u naar buiten gaat. Het is alsof je thuis bent, zelfs als je ver weg bent.

Slim Leren Gemakkelijk Gemakkelijk Gemaakt

De opstelling is zo eenvoudig als een-twee-drie. Richt uw afstandsbediening op de Hub Mini en druk op een willekeurige knop. Dan bingo!

Een mini-stap naar een Smart Home

Een naadloze manier om het SwitchBot-ecosysteem en de huishoudelijke apparaten te verbinden met het internet. Upgrade naar een slim huis met weinig verandering.

Schema naar Home Automation

Stel schema’s en scènes in om uw AC en SwitchBot Metr te automatiseren, de Hub Mini helpt de temperatuur en de vochtigheidsgraad te regelen om uw woning in ideale staat te houden.

SwitchBot Zonnepanelen

  • Oplader voor SwitchBot Gordijn – Eenmaal aangesloten op het SwitchBot Gordijn, zal je nooit meer hoeven op te laden. Werkt met U/Rod/I SwitchBot gordijn modellen.
  • Plak op je gordijn – Als het zonnepaneel niet tegen direct zonlicht kan, kun je het met de kabel in de doos verbinden met SwltchBot Curtaln en het zonnepaneel op je gordijn plakken.
  • Eenvoudig te installeren – gewoon aansluiten en gebruiken. Geen ingewikkelde instellingen nodig.
  • Gebruikt voor 8 maanden op volle lading – Laad het op met zonlicht, het gordijn zal niet plotseling stoppen. Je hoeft niet bang te zijn dat de batterij leeg raakt.
  • Garantieperiode – één jaar garantie vanaf de datum van aankoop. Als je zorgen of vragen hebt over het gebruik van SwitchBot producten, stuur dan “Feedback” naar onze support via de Feedback tab (aan de linkerkant van het menu) in de SwitchBot App.

SwitchBot Thermometer & Hydrometer

  • Instellen in enkele seconden en overal plaatsen – Voeg de Meter toe aan SwitchBot App in enkele seconden. Met de 3M magnetische add-on sticker kun je hem overal plaatsen (De verpakking bevat een thermometer hygrometer en twee batterijen).
  • Altijd accuraat – De Swiss-made sensor bewaakt de omgeving betrouwbaar en 24/7. Beheer de temperatuur en de luchtvochtigheid op de meest nauwkeurige manier
  • Houd sporen bij – De Meter houdt de meest recente 36 dagen gegevens bij terwijl u weg bent. Met SwitchBot Hub Plus/Mini (alleen ondersteuning voor 2,4 GHz Wi-Fi) kunnen onbeperkt gegevens worden opgeslagen op de SwitchBot cloud. U kunt alle gegevens die u belangrijk vindt exporteren
  • Wordt onmiddellijk gewaarschuwd – Stel een gewenste toestand in en ontspan. De Meter waarschuwt wanneer u in de buurt bent via Bluetooth. Met SwitchBot Hub Plus/Mini kunt u overal via het internet worden gewaarschuwd
  • Nog beter met domotica – Met de SwitchBot Hub Plus/Mini werkt de Meter samen met Amazon Alexa, Google Assistant, Siri, IFTTT voor domotica. Zet bijvoorbeeld de airconditioner AAN/UIT voor de door u gewenste toestand

Bezoek de site van SwitchBot voor meer informatie.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTip: Zyxel Security – USG FLEX in Nebula Cloud & Zyxel NebulaFlex Pro

Wacom Intuos heeft het assortiment tablets die compatibel zijn met Chrome OS uitgebreid