in

DigiTip: Zyxel Security – USG FLEX in Nebula Cloud & Zyxel NebulaFlex Pro

Flexibele inzet met nauwkeurige bescherming – De nieuwste USG FLEX 100 biedt één enkel beheerplatform in de cloud, terwijl de bescherming van firewalls naar toegangspunten met automatische response wordt uitgebreid en versterkt.

De nieuwe USG FLEX-serie is in staat om het rekenkracht te minimaliseren en de firewallprestaties te maximaliseren, en levert tot 5x UTM-prestaties met cloudflexibiliteit en gebundelde bescherming om kleine of middelgrote zakelijke gebruikers te verbinden en te beveiligen.

Nebula Together

Zyxel introduceert de nieuwe USG FLEX-serie in de Nebula-familie voor cloudbeheer. Het simpelweg implementeren van een firewall garandeert geen veiligheid terwijl niet-vertrouwde apparaten, gebruikers en applicaties op grote schaal worden gebruikt. De revolutionaire oplossing van Nebula biedt organisaties een Zero-Trust Network Security-beleid met toegangsverificaties en beveiligde wifi.

Detectie met hogere precisie brengt bedreigingen aan het licht

Zyxel Security Cloud blijft leren door het verzamelen van informatie over dreigingen. De USG FLEX-serie ondersteunt geavanceerde anti-malware met de express-modus voor cloudquery’s die miljarden handtekeningen uitbreidt. De cloudquery met een hoge detectiegraad helpt de file hash binnen enkele seconden te verifiëren.

Beste bedreiging | Inteligente samenwerking

Om ervoor te zorgen dat uw netwerk de beste bescherming krijgt, integreert USG FLEX dreigingsinformatie van toonaangevende bedrijven en organisaties op het gebied van cyberbeveiliging voor informatie over bestands- en realtime dreigingsgegevens. Door gebruik te maken van een bredere malwaredekking met een database met meerdere bronnen, verhoogt dit de nauwkeurigheid bij het detecteren van bedreigingen. Webfiltering is ook inbegrepen om alle internettoegang te beveiligen, vooral met CTIRU (Counter-Terrorism Internet Referral Unit) om de toegang tot terroristisch materiaal online te beperken.

Hoge zekerheid | ulitieme bescherming

USG FLEX is ontworpen met meerlaagse bescherming tegen meerdere soorten bedreigingen van binnen en van buiten. Meerdere beveiligingsservices stellen u in staat om ongepast applicatiegebruik of webtoegang door gebruikers te beperken. Zyxel biedt een toonaangevende DNS-inhoudsfilter, waardoor blind spots in al het versleutelde verkeer worden geëlimineerd met TLS 1.3 zonder dat SSL-inspectie nodig is. Alles bij elkaar om uw netwerk te beveiligen zonder omkijken.

Vereenvoudigde licenties

Zyxel weet weet dat de ervaring van licentieaankoop en verlengingen even belangrijk zijn voor onze partners. Ze hebben het licentiebeheerplatform geoptimaliseerd en gezorgd voor een consistent migratiepad. Ze zorgen ervoor dat partners zich snel kunnen aanpassen aan een veilige omgeving, zonder gedoe, maar met behoud van de flexibiliteit voor degenen die dezelfde beveiliging moeten toepassen in alle netwerkomgevingen.

USG FLEX voltooit Zero-Trust netwerkbeveiliging in Nebula

 • Waarom | Thuiswerken is niet meer weg te denken, bedrijven moeten er nu voor zorgen dat al hun netwerken veilig toegankelijk zijn buiten het kantoor, terwijl ze toch hetzelfde beveiligingsniveau moeten bieden. De nieuwe Nebula Together is bijgewerkt met Zero-Trust Network Security, waardoor risico’s worden geminimaliseerd door beleid en toegangsverificatie toe te voegen voor de steeds groeiende behoefte aan veilige werkplekken.
 • Wie heeft het nodig? | Het mkb worden nu geconfronteerd met het dreigend probleem hoe een veilige verbinding van een externe werkplek naar het bedrijfsnetwerk kan worden gegarandeerd, aangezien er talloze gevaren met betrekking tot beveiliging kunnen optreden met het thuisnetwerk of de apparaten van werknemers, dus het is essentieel dat op een afgelegen werkplek hetzelfde beveiligingsniveau wordt geïmplementeerd als op kantoor.
 • Wat biedt Zyxel | Voor centraal beheer van meerdere locaties bieden we een breed scala aan producten die verschillende methoden voor externe toegang mogelijk maken, waaronder firewalls voor hoofdkantoren, filialen en externe toegangspunten voor veilige werkplekken. Of het nu een bekabeld, draadloos of IoT-apparaat is, de Nebula-oplossing met beveiligd wifi- en VPN-beheer consolideert en verzekert het cloudnetwerkbeheer samen met dezelfde beveiliging op meerdere sites.

Hoe een externe werkplek versterken met een veilige wifi-oplossing

 • Waarom | Vanwege de pandemie moeten bedrijven er nu voor zorgen dat hun netwerken buiten kantoor veilig toegankelijk zijn voor hun werknemers die op afstand werken, terwijl ze toch hetzelfde niveau van bedrijfsbeveiliging moeten bieden.
 • Wie heeft het nodig? | Dit is een no-brainer voor de werknemers die verbinding moeten maken met het bedrijfsnetwerk bij hen thuis of zowat overal met een internetverbinding, perfect voor het topmanagement en het verkoopteam dat constant onderweg is of werknemers die weinig IT hebben kennis om een ​​VPN-verbinding op te zetten of niet lastig gevallen wilt worden met repetitieve VPN-logins.
 • Wat biedt Zyxel | Op basis van de zero-trust netwerkbeveiliging heeft Zyxel Nebula de Remote AP (RAP)-technologie ontwikkeld in de nieuwste Nebula P11-release; netwerkbeheerders kunnen eenvoudig alle zakelijke AP’s vooraf configureren met veilige tunnels om de verbindingen tussen huizen en kantoren te beschermen met sterkere codering. Stuur de toegangspunten eenvoudig naar medewerkers om ze thuis te installeren, zodat ze direct verbinding kunnen maken met het bedrijfsnetwerk en de bronnen, net alsof ze op kantoor zijn.

Zyxel veilige wifi-oplossing

 • Beveiligde wifi-licentie | Secure WiFi-licentie wordt gebruikt om een ​​Layer 2 beveiligde tunnel naar het kantoor te bouwen voor WFH-gebruikers, die hetzelfde beveiligingsniveau, dezelfde gebruikerservaring, dezelfde WiFi en zelfs hetzelfde IP-adres garanderen als op kantoor. De Secure WiFi-licentie ontgrendelt ook het # beheerde AP tot het maximum voor de USG FLEX-firewall.

Check hier een Engelstalige review van de USG Flex 100 firewall

Zyxel NebulaFlex Pro WAX610D

De Zyxel WAX610D zijn ultieme access points voor omgevingen met veel gelijktijdige WiFi-gebruikers, zoals scholen, hotels en kantoren. Dankzij WiFi 6 (11ax) biedt dit 5-pack access points een ongekend hoge capaciteit en profiteert iedereen van een vlotte verbinding met snelheden tot wel 2400 Mbps.

Eigenschappen Zyxel WAX610D

 • Dual-band 802.11ax (WiFi 6) indoor access point
 • Snelheden tot 575 Mbps en 2400 Mbps (2.4GHz en 5GHz)
 • 1x Gigabit Ethernetpoort, 1x 2.5 Gigabit Ethernetpoort
 • Gevoed via 12V DC of 802.3at PoE+ (verbruik tot 17W)
 • Ingebouwde 4×4 antenne met Smart Antenna technologie
 • Versterking tot 5dBi en 6dBi (2.4GHz en 5GHz)
 • Zendvermogen: 20dBm en 25dBm (2.4GHz en 5GHz)
 • WPA-Enterprise beveiliging (WPA/2/3) en RADIUS authenticatie

Krachtige WiFi 6 access points

De Zyxel WAX610D is een krachtig WiFi 6 access point voor omgevingen met veel gelijktijdige WiFi-gebruikers. Elk access point is voorzien van een tweede generatie WiFi 6 chipset, wat zorgt voor een 25% hogere snelheid en meer capaciteit dan voorgaande 802.11ax modellen. Technologieën zoals OFDMA en MU-MIMO worden optimaal benut; zo behaalt de WAX610D snelheden tot 2400 Mbps (5GHz) en profiteren alle gebruikers van een snelle WiFi-verbinding op hun mobiele apparaat.

Dubbel geoptimaliseerde antenne

Dankzij de dubbel geoptimaliseerde antenne zijn de Zyxel WAX610D geschikt voor zowel muur- als plafondmontage. Hoe u de vijf access points ook gaat gebruiken; de prestaties zijn in beide gevallen even goed. Bovendien bevatten de access points ingebouwde 4G/5G interferentiefilters die voorkomen dat 4G en 5G signalen in de omgeving het WiFi-netwerk verstoren.

NebulaFlex: te beheren via de Cloud

Bijzonder aan de Zyxel WAX610D is de ondersteuning van NebulaFlex, waardoor u deze access points kunt inzetten als standalone apparaat of gezamenlijk kunt beheren via het Nebula Cloud management platform. Via de Cloud kunt u bijvoorbeeld eenvoudig het netwerk monitoren en instellingen wijzigen vanaf welke locatie dan ook. Bovendien kunt u de instellingen in het Nebula Control Center automatisch toepassen op alle verbonden access points in het netwerk. Het installeren van extra software of hardware is niet nodig.

Check hier een Engelstalige review van de Zyxel WAX610D

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Zens introduceert vier nieuwe powerbanks

DigiTip: SwitchBot slimme producten