in

DigiTip: Zyxel USG20 VPN Firewall

De Zyxel USG20 VPN is het instapmodel van de Zyxel Unified Security Gateway serie. Deze snelle firewall met ingebouwde VPN-server komt het beste tot zijn recht in zakelijke omgevingen tot 5 netwerkgebruikers. Dit model wordt geleverd zonder licenties.

Snelle VPN firewall

De Zyxel USG20 VPN is een snelle VPN firewall met ingebouwde VPN-server en een doorvoersnelheid van 350Mbps. Deze firewall controleert binnenkomende data op hoge snelheid en beschermt uw netwerk optimaal tegen mogelijke bedreigingen. De VPN-server heeft een capaciteit van maximaal 10 IPsec VPN-tunnels en 5 SSL VPN-tunnels. Daarbij ondersteunt het apparaat een VPN-snelheid van 90 Mbps.

Veilige en betrouwbare VPN

Voor werknemers die onderweg of vanuit huis werken, is het belangrijk dat zij een veilige en stabiele VPN-verbinding kunnen maken met het bedrijfsnetwerk. Om te voorkomen dat hackers de VPN-tunnels decoderen, ondersteunt de Zyxel USG20 VPN het geavanceerde Secure Hash Algorithm 2 (SHA-2). Dit is de veiligste VPN-beveiliging in zijn klasse en garandeert maximale bescherming.

Gigabit WAN/LAN

De Zyxel USG20 is uitgerust met 1 Gigabit WAN poort, 1 SFP-poort en 4 Gigabit LAN poorten. Deze interfaces staan garant voor een snelle bekabelde verbinding zodat het downloaden van grote bestanden en het overdragen van data zeer vlot verloopt.

Multifunctionele USB poort en 3G/4G failover

Op de Zyxel USG20 VPN zit ook een multifunctionele USB-poort waar u bijvoorbeeld een externe harde schijf of een 3G/4G dongel op kunt aansluiten. Bij gebruik van een 3G/4G dongel kunt u de mobiele internetverbinding instellen als backup verbinding. Deze handige functie zorgt ervoor u toch nog online blijft, mocht de reguliere DSL-, kabel- of glasvezel verbinding een keer uitvallen. Kijk hier voor een overzicht van ondersteunde 3G/4G dongels.

Ongelimiteerd mobiel werken

De Zyxel USG20 VPN zorgt met het Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) voor een veilige BYOD (Bring Your Own Device) omgeving. Medewerkers kunnen daardoor veilig toegang krijgen tot het netwerk en ongelimiteerd mobiel werken via hun laptop, tablet of smartphone. Het Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) VPN voor mobiele apparatuur werkt op iOS, Android en Windows besturingssystemen.

Next Business Day Delivery Service

Wij leveren op alle Zyxel firewalls standaard en kosteloos twee jaar Next Business Day Delivery Service. Als uw Zyxel firewall binnen twee jaar na aanschaf kapot gaat wordt deze kosteloos en binnen 24 uur vervangen. Zo bent u altijd beschermd tegen cyberaanvallen en dataverlies.

Eigenschappen Zyxel USG20 VPN

  • Instapmodel firewall met VPN server
  • Geschikt voor thuis en kleine kantoren
  • 1 Gigabit WAN, 4 Gigabit LAN, 1 USB
  • SPI firewall snelheid: 350 Mbps
  • VPN-snelheid: 90 Mbps
  • 10 IPSec VPN tunnels
  • 5 SSL VPN tunnels (uit te breiden naar 15)
  • Bandwidth Management

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

WIN de DigiTip: Trust stille optische muis en USB Port Hub

Amsterdamse Kemal Tas verovert LED-markt