in

Nieuwe SOHO gigabit-switches van Zyxel voegen kracht en eenvoud samen, thuis en op kantoor

Het aansluiten van steeds meer apparaten in kleine kantoren of thuiswerkplekken is geen sinecure. Zyxel lost dit op met de nieuwe GS1200-5HP/8HP v2-serie. Dit is een uitbreiding op de SOHO Web Managed PoE Gigabit Switch.

Door de combinatie van kracht, stijl en eenvoud in één doos, geven deze switches gebruikers de mogelijkheid om apparaten overal in het kantoor aan te sluiten zonder gedoe.

Voor kleine en thuiskantoren die aansluitingen willen met wifi access points, IP-camera’s, laptops of een breed scala aan apparaten die op het internet aansluiten, bevrijden de GS1200-5HP/8HP v2 PoE-switches gebruikers uit de kabelspaghetti. Deze switches bieden stroom en data namelijk aan via één in plaats van twee kabels. Gebruikers kunnen snel, eenvoudig en waar ze maar willen apparaten aansluiten, zelfs als er geen stopcontact beschikbaar is.
Het totale PoE-budget van 60W biedt voldoende stroom voor zelfs de nieuwste wifi access points of camera’s zoals die veel worden gebruikt in kleine en thuiskantoren.

Doorbreek de bottleneck

Voor degenen die gebruik maken van streamingdiensten of -toepassingen in kantoren, zijn de GS1200-5HP/8HP v2 switches compatibel met multicast IGMP snooping v1/v2 en v3. Zo wordt op intelligente wijze het netwerkverkeer doorgestuurd naar groepen apparaten zonder het hele netwerk te vertragen. Wanneer meerdere apparaten zijn aangesloten, zal de Quality of Service (QoS)-functie van de switches prioriteit geven aan het netwerkverkeer voor toepassingen die dit het meest nodig hebben, zodat bandbreedte-vretende toepassingen blijven draaien zonder stotteren.

Eenvoudig netwerk beheren

Met de GS1200-5HP/8HP v2-serie is het beheren van netwerken een fluitje van een cent. De grafische interface helpt gebruikers om een duidelijk beeld te krijgen van de status van hun apparaat en om alle eenvoudige besturingsfuncties voor kantoornetwerken met een klik te beheren, zonder last te hebben van gecompliceerde opdrachtregels of console-interfaces.

De eenvoudige en elegante metalen doos ontworpen om energie te besparen en past gemakkelijk in moderne milieuvriendelijke kantoren.

De GS1200-5HP/8HP v2 serie is nu beschikbaar via door Zyxel geautoriseerde wederverkopers. Voor meer informatie over deze switches voor thuisgebruik en kleine kantoren.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Aangifte doen steeds minder populair bij winkeldiefstal

TP Vision en Bowers & Wilkins: samenwerking als basis voor streven naar perfectie