in

WIN de DigiTip: Trust stille optische muis en USB Port Hub

Thuiswerken is tegenwoordig de regel, alleen kom je er dan achter dat je daar eigenlijk helemaal niet op voorbereid was. Je huisgenoten irriteren met een te hard klikkende muis bijvoorbeeld, of er achter komen dat je laptop maar één USB Poort heeft!

Winnen?

TRUST stelt een stille optische muis & een 4-poorts USB 3.2 Gen1-hub beschikbaar voor deze winactie! Wat moet je doen om kans te maken? Like ons op Facebook en deel dit bericht via je Social Media + mail ook even je naw gegevens naar redactie@digitailing.nl. Deelnemen kan t/m dinsdag 19 mei 2020, met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen. ~ Inschrijving gesloten! We feliciteren Jacqueline Roose (en dochter martine) met de gewonnen prijzen! ~

Stille optische muis

Comfortabele draadloze muis met geavanceerde stille knoppen

Eigenschappen

 • Minimaal 90% minder klikgeluiden van toetsen
 • Snelheidsselectieknop (1000/1600/2400 dpi)
 • Op te bergen micro-USB-ontvanger
 • Draadloos bereik van 8 meter
 • Voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers

Minder klikgeluiden van toetsen

Of je nu thuis, op school of op kantoor werkt, met de Siero stille draadloze muis kun je je volledig concentreren op je werk zonder dat je afgeleid wordt door vervelende klikgeluiden. Geniet van de stilte, maar met dezelfde werking als elke andere muis.

Minder geluid

De Siero maakt minder geluid. Als je op de knoppen klikt, geeft dat zeker 90% minder geluid vergeleken met een reguliere muis. Daarbij heeft de Siero een precieze optische sensor voor accurate bediening van je werk.

Snelheidsselectieknop

Deze muis is gemaakt voor alle gebruikers. De snelheidsselectieknop bovenop de muis geeft je de mogelijkheid om de snelheid van de cursor te veranderen (1000/1600/2400 DPI). Op deze manier kun je de juiste snelheid voor je type werk selecteren gecombineerd met je persoonlijke voorkeuren. Door het speciale ontwerp is de muis door zowel rechts- als linkshandige mensen te gebruiken.

Werk draadloos

De Siero muis werkt draadloos tot een afstand van 8 meter met de opbergbare USB micro ontvanger. Stop deze kleine ontvanger in je laptop of PC en je kunt de muis direct gebruiken. Als je klaar bent laat je de ontvanger gewoon zitten in je PC of laptop, of berg je hem op in het gedeelte in de muis. Zet de muis aan of uit met de aan/uit schakelaar om de batterij te besparen.


 

4-poorts USB 3.2 Gen1-hub

Stijlvolle USB-hub van aluminium voegt 4 extra USB-A-poorten met een snelheid van 5 Gbps toe aan uw computer

Eigenschappen

 • Voeg 4 extra USB-A-poorten toe aan uw computer met één USB-A-poort
 • Ondersteunt een overdrachtssnelheid van maximaal 5 Gbps met USB 3.2 Gen 1
 • Duurzame en stijlvolle behuizing van gegoten aluminiumlegering
 • Dun en compact, gemakkelijk te dragen als u op reis bent
 • Werkt op elke pc of laptop met USB-A-poort
 • Plug-and-play, er is geen extra stroomadapter nodig

Stijlvolle USB-hub

Breid het aantal USB-poorten van uw laptop of pc uit met de Halyx Aluminium USB-A 3.2 Hub met 4 poorten. Hiermee voegt u 4 extra USB-A-poorten toe aan uw computer door slechts één enkele USB-A-poort te gebruiken, en brengt u gegevens over met een snelheid tot 5 Gbps door gebruik te maken van USB 3.2 Gen 1.

Plug & Play

Deze duurzame en stijlvolle aluminium hub past in elke tas of zak en heeft geen externe voeding nodig. Sluit de hub eenvoudigweg aan op uw computer of laptop en het apparaat werkt meteen. Met één dun en compact apparaat hebt u de perfecte oplossing om al uw apparaten en randapparatuur aan te sluiten.

Reacties

Reageren
 1. ~ Inschrijving gesloten! We feliciteren Jacqueline Roose (en dochter martine) met de gewonnen prijzen! ~

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Doe meer met het Quick View-display van razr met Android™ 10

DigiTip: Zyxel USG20 VPN Firewall