in

Zens introduceert vier nieuwe powerbanks

Ervaar het gemak van draadloos opladen on-the-go – Waar we ook heen gaan, onze mobiele apparaten gaan altijd met ons mee. De behoefte om verbonden te zijn en blijven is meer aanwezig dan ooit.

Om die reden lanceert Zens, een Nederlandse aanbieder van innovatieve oplaadtechnologieën, een nieuwe serie powerbanks om iedereen gemakkelijk toegang te geven tot stroom en ze de vrijheid van draadloos opladen te laten ervaren. De vier powerbanks van Zens beschikken tevens over MagSafe-ondersteuning. Door de geïntegreerde magnetische kracht van de powerbank, houdt de powerbank MagSafe compatibele apparaten tijdens het opladen op zijn plek. Ook beschikken bijna alle powerbanks over een standaard die tijdens het laden gebruikt kan worden. Zo kun je de powerbank, zowel horizontaal als verticaal, in de gewenste positie zetten. Ideaal voor het kijken van een film of serie on-the-go. De nieuwe powerbanks van Zens zijn vanaf dinsdag 15 juni te bestellen.

Een powerbank voor elke gelegenheid

Met de nieuwe serie powerbanks van Zens laad je apparaten gemakkelijk onderweg op of als een stopcontact even ontbreekt. De serie bestaat uit vier modellen. De ZEPP01M powerbank powerbank is het instapmodel van deze reeks en biedt een betaalbare en kwalitatieve draadloze oplaadtechnologie.

De ZEPP02M powerbank powerbank onderscheidt zich van de andere powerbanks, doordat de powerbank draadloos kan worden opgeladen middels een oplader met Qi-ondersteuning. Ook is het mogelijk om deze powerbank, net zoals de andere drie powerbanks, via de bijgeleverde USB-C kabel op te laden.

Innovatie, continu anticiperen op wat er komen gaat en aanpassen aan veranderende klantbehoeftes zit in het Zens DNA

De ZEPP03M powerbank powerbank biedt de unieke mogelijkheid om aan beide kanten van de powerbank apparaten op te laden. Zo kan je bijvoorbeeld je iPhone en je Airpods tegelijkertijd voorzien van stroom.

Voor de grootverbruiker is de ZEPP04M powerbank powerbank een uitkomst, omdat deze powerbank beschikt over een batterijcapaciteit van 10.000 mAh. Zens biedt drie jaar garantie op alle powerbanks.

“Innovatie, continu anticiperen op wat er komen gaat en aanpassen aan veranderende klantbehoeftes zit in het Zens DNA. We zien dat de vraag naar de mogelijkheid om altijd en overal opladen groeit. Daarbij draait het allemaal om gemak en vrijheid, en dat is waarom wij deze powerbanks met Qi-ondersteuning voor mobiele apparaten lanceren”, aldus Johan Plasmans, CEO bij Zens. “Apparaten die ons van extra stroom kunnen voorzien op het moment dat we het nodig hebben, zijn essentieel geworden in het leven. Waar we ook zijn, we willen altijd verbonden blijven. Deze powerbanks maken dit moeiteloos mogelijk.”

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Amac-directeur bouwt grootste Apple-Museum van Europa

DigiTip: Zyxel Security – USG FLEX in Nebula Cloud & Zyxel NebulaFlex Pro