in ,

Bang in het donker? Nederlander voelt zich veiliger met het licht aan

Laat je wel eens een lichtje branden om te doen alsof er iemand thuis is? Je bent niet alleen.

Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders wel eens het licht laat branden en maar liefst 9 op 10 vindt dat voldoende verlichting in en rond het huis woninginbraken kan voorkomen.

Er zijn heel wat slimme toestellen waarmee je je woning eenvoudig kan beveiligen, maar het wordt volgens de meeste Nederlanders (78%) pas echt interessant wanneer je alles, inclusief je verlichting, vanuit één centrale app kan beheren

Het allernieuwste Philips Hue Bright Home Security systeem combineert verlichting en beveiliging in één centrale app. Het slimme verlichtingssysteem werd recent uitgebreid met bewegings-en contactsensoren, beveiligingscamera’s en nieuwe functionaliteiten in de app.

Daarmee speelt Signify in op wat consumenten verwachten van een beveiligingssysteem: een combinatie van slimme verlichting, performante camera’s en een innovatieve app waarmee gebruikers in real-time beelden en informatie ontvangen. Met verlichting die automatisch aanspringt, lijkt het alsof er altijd iemand thuis is. De bewegingsmeldingen houden je constant op de hoogte over wat er thuis gebeurt. Met de terugspreekfunctie kan je bezoekers bovendien op afstand aanspreken. En met één tik in de app laat je je verlichting knipperen en het alarm van je beveiligingscamera afgaan.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

‘Let op de veiligheid bij tweedehands speelgoed’

NETGEAR lanceert eerste Nighthawk-router met WiFi 7