in

Batman vanaf morgen ook op pc

Batman Arkham Asylum is op Xbox 360 en PS3 al een verkoopsucces. Pc-gamers hebben iets langer moeten wachten, maar morgen is het dan zo ver: de pc-versie van de Atoll Soft game verschijnt. Hij heeft een consumentenadviesprijs van 69,99 euro.

In Arkham Asylum bevindt de gamer zich in een duister avontuur in het hart van een psychiatrisch ziekenhuis. Het gevaar schuilt in de schaduwen. Want daar bevinden zich the Joker en diverse bekende schurken uit Gotham City. Het is aan Batman om de plannen van the Joker te ontmaskeren en hem tegen te houden.

In het luxe kistje van de Collector’s Edition zit naast het spel ook een ‘Batarang’, de boemerangvormige vleermuis die Batman gebruikt als een van zijn wapens. Het kistje bevat het dagboek van Dr. Young met 52 kleurenpagina’s vol beschrijvingen van de personages uit het Batman-universum. Daarnaast zit er een making of-dvd in met onder meer interviews, reportages, trailers en artwork. Ook biedt deze editie toegang tot exclusieve downloadable content, namelijk de Crime Alley Challenge Map.

De hi-res trailer van Batman is te downloaden op : ftp://comm:n1u8pl1@ftp.atollsoft.be/TRAILERS-DEMO/Eidos/Batman_Arkham_Asylum

Netgears nieuwe digitale entertainer is live

Gamepads met Ferrari-licentie