in

Nieuwe flight-sim add-ons

Van Easy Computing verschijnt een aantal add-ons voor Flight Simulation computerspellen. De add-ons kosten 19,95 euro per stuk en zijn per direct te bestellen. Ze zijn geschikt voor zowel Flight Sim X als FS2004.

De First Flight edition van de Boeing 787 Dreamliner is nu verkrijgbaar als add-on. De speler kan het moderne lijnvliegtuig van dichtbij bekijken en zelfs de maiden voyage vliegen boven Noord-Amerikaanse landschappen. De cockpit is ontworpen in driedimensionale weergave.

Met International Fighters krijgt de speler de kans allerlei gevechtsvliegtuigen te besturen. De kleurenschema’s zijn authentiek, net als de instrumentenpanelen van de cockpit. Er zijn elf militaire fighters beschikbaar, waaronder de Mig-29, de F15 Strike Eagle en de Mirage 2000.

Ook de vloot van Airbus-toestellen is te koop als add-on. Daar zit ook al de nieuwste Airbus 380 bij. Deze vliegtuigen kunnen voor vijftien verschillende maatschappijen vliegen. Bovendien bevat de add-on het zogenaamde EZ-gps, waarmee je naar elke gewenste bestemming kunt in de Flight Sim wereld.

De vierde add-on is Figher Pilot 2, met daarin onder andere de F22 Raptor, de F16 Fighting Falcon en de F14 Tomcat. Ook deze modellen hebben accurate vluchtkenmerken en zijn volledig geanimeerd.

Netgears nieuwe digitale entertainer is live

Gamepads met Ferrari-licentie