in

Beats Studio-hoofdtelefoon by Dr Dre

Monsters nieuwste hoofdtelefoon is het product van een bijzondere samenwerking tussen ’s werelds grootste kabelfabrikant, muziekproducer Jimmy Iovine ontdekker van Eminem en producer van o.a. U2, Dire Straits en Bruce Springsteen en een van ’s werelds meest vooraanstaande muziekartiesten, hiphop en R&B legende Dr Dre.

De eisen van Monster waren eenvoudig en veeleisend tegelijk; ontwerp een hoofdtelefoon voor muziekliefhebbers zodat zij thuis en onderweg optimaal van hun muziek kunnen genieten. Aangezien dit Monsters eerste hoofdtelefoonontwerp is gingen ze op zoek naar technici maar ook muziekliefhebbers én muziekproducenten. Zo kwam Monster onder andere uit bij Dr Dre, de hiphop en R&B legende uit de Verenigde Staten. De samenwerking leverde als eerste product de Beats Studio op. Een zogenaamde ‘on-ear’-hoofdtelefoon die verder gaat dan menig ander product.

In de Beats hoofdtelefoon zit een krachtige digitale versterker met actief ‘Noise Cancelling’-circuit, waardoor het geluid de best mogelijke voorbewerking ondergaat alvorens het wordt weergegeven door de 40 mm grote luidsprekers. Eventuele storende omgevingsgeluiden worden actief geëlimineerd en gecomprimeerde muziek als uit iPods of muziektelefoons krijgt een digitale opknapbeurt waardoor er een heldere en volle muziekweergave. Monster noemt dit high definition sound.

Het draagcomfort van de Beats is optimaal dankzij de grote oorschelpen die met een superzacht materiaal bekleed zijn. Uiteraard wordt de Beats uitermate compleet geleverd, zo zit in de verpakking een fraaie draagtas, een antibacterieel schoonmaakdoekje om de Beats schoon en glanzend te houden, twee batterijen, Monsters’ iSoniTalk microfoon/hoofdtelefoon kabel die o.a. geschikt is de iPhone, Nokia N-series en andere muziektelefoons, een hoofdtelefoon aansluitkabel voorzien van Quadripole aders voor maximale signaaloverdracht, een verloopadapter en een adapter om de Beats in een vliegtuig te kunnen gebruiken. Het complete Beats pakket heeft een verkoopprijs van €349,95 en is beschikbaar bij de betere Apple-dealers en audio speciaalzaken.

Meer informatie kunt u vinden op www.lookenlisten.nl

Capaciteit DataTraveler 150 opgevoerd tot 64 GB

Eos Discovery succes