in

Belkins Conserve helpt energie sparen

Belkin introduceert een nieuwe manier van energie besparen: de Conserve Surge Protector. Dit is niet zo maar een stekkerdoos waarmee meerdere apparaten tegelijk helemaal uit te schakelen zijn. Want misschien moet de videorecorder juist ’s nachts nog iets opnemen. Daarom heeft de nieuwe Conserve Surge Protector zes plekken voor apparaten die wel uit moeten, maar ook twee ‘beschermde’ stopcontacten voor die apparaten die nog wel iets moeten doen. En het allerleukste? Hij werkt met afstandsbediening.

De nieuwe Conserve Surge heeft zes stopcontacten die aangesloten apparaten geheel van stand-by af halen. De bovenste twee plekken zijn gereserveerd voor bijvoorbeeld de hd-recorder die ’s nachts nog opneemt.

Heel handig is natuurlijk de afstandsbediening. Vaak ligt een dergelijk stopcontact toch onder de tafel of bank verstopt. Deze afstandsbediening hoeft overigens ook niet in het laatje bij de rest. De consument kan hem aan de muur monteren, bijvoorbeeld naast het lichtknopje en op die manier alles uitzetten voor het slapen gaan.

Om de spaghetti van kabels te helpen geleiden, zit er ook een speciaal klemmetje aan de Conserve vast.

Snelle verbinding met de nieuwe router van Eminent

Juice Pack Air voor de iPhone