in

Bellen, bluetooth en muziek met de autoradio

Pioneer introduceert een nieuwe lijn autoradio’s die zijn uitgerust met de Parrot BT-module. Dat betekent een goede geluidskwaliteit en verbindingsmogelijkheden. Bovendien worden veranderingen in het telefoonboek automatisch aangepast in de Pioneer-unit. Deze autoradio heeft een adviesprijs van 399 euro.

De DEH-P8100BT autoradio van Pioneer is uitgerust met een richtbare, dubbele microfoon met speciale sturingssoftware die ervoor zorgt dat omgevingsgeluiden het gesprek niet verstoren. Het unieke OEL scherm met 9. 216 beeldpunten biedt leesbare informatie vergemakkelijkt het zoeken naar opgeslagen contacten. De car-kit reageert zelfs op gesproken opdrachten. Dit topmodel kent ook automatische volume-aanpassing aan het omgevingslawaai.

Dankzij een dubbele usb-ingang is het mogelijk tegelijk een usb-stick en een iPod aan te sluiten. Met de Bluetooth audiofunctie klinkt de muziek vanaf de telefoon door de auto.
Drie high-volt rca-uitgangen zorgen voor de overdracht van het signaal naar eventueel bijkomende versterkers, terwijl de interne 4x50W Mosfet versterker al voldoende kracht levert.


Het kleinere broertje DEH-P7100BT biedt dezelfde mogelijkheden, zij het met een enkele microfoon en een enkele usb-ingang.
Deze versie heeft een adviesprijs van 329 euro. Ook is er een basisversie, de DEH-6100BT, met twee rca-uitgangen. Deze kost 299 euro.

Flip: de kleinste hd-pocket videocamera

Waterdichte en shockpoof usb-drive