in

Boek deze week een stand en ontvang een gratis diner

Tijdens ICTVakdag genieten bezoekers van een dag vol innovatie, kennis, beleving en zijn er voldoende netwerkmogelijkheden.

Wat we hier dit jaar aan hebben toegevoegd is het sfeerthema: Culinair. Dit thema biedt u als exposant de kans om op een informele manier bezoekers naar uw stand te trekken. 

Om het thema culinair nu alvast onder de aandacht te brengen bij onze (potentiële) standhouders, ontvangt u deze week een culinaire attentie bij het boeken van uw stand, namelijk: 

De actie m.b.t. de diner-bon van 100 euro is alleen geldig bij afname van een stand in de week van 27 februari t/m 3 maart 2017. 

Wat biedt ICTVakdag 2017 u nog meer als standhouder?

  • Twee seminar-zalen waar interessante(zakelijke) kennissessies worden georganiseerd. Dit zal zeker zakelijk bezoek gaan aantrekken.
  • Voor de ICTVakdag wordt een app ontwikkeld die de bezoekers op de hoogte houdt van alles dat zich afspeelt voor en tijdens de beurs. 
  • Tijdens de ICTVakdag wordt er een rondleiding over de beursvloer georganiseerd, waarbij bezoekers langs de hoogtepunten van de beurs worden geleid. 
  • Als exposant kunt u zelf een persoonlijke uitnodiging voor de ICTVakdag versturen. 
  • Als exposant kunt u adverteren in het ICTWaarborg magazine.
  • Een webshop om nog meer exposure aan uw stand te geven.

De ICTVakdag geeft u de mogelijkheid kennis te maken met de belangrijkste ondernemers en beslissers uit de ICT-branche. Wilt u hier onderdeel van zijn?

Wees er dan snel bij! Bekijk op de plattegrond welke stands nog beschikbaar zijn en meld u hier meteen aan als exposant.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Lenovo introduceert slimme producten en services

VENZ V12 ULTRA – De krachtige hoge kwaliteit en ultra stabiele entertainment partner