in

Bowers & Wilkins en Maserati – een perfect huwelijk

Subliem resultaat van samenwerking tussen twee legendarische merken.

Onovertroffen audioprestaties gecombineerd met subtiele luxe; zo is de samenwerking tussen Bowers & Wilkins en Maserati het beste te omschrijven. Vorig jaar werd rond deze tijd de eerste Maserati Quattroporte gepresenteerd met daarin het unieke in-car audiosysteem van Bowers & Wilkins. Beide bedrijven zijn wereldwijd vermaard om hun toewijding aan technologische innovatie en ultieme prestaties en geroemd vanwege hun luxueuze aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen. Dit keer sloegen ze de handen ineen om de bestaande P5 en 805 om te toveren tot een speciale Maserati Edition.

Als eerbetoon aan de bijzondere design-geschiedenis van beide merken, levert de P5 Maserati Edition een overweldigende mobiele luisterervaring en true sound prestaties waar Bowers & Wilkins-audioproducten om bekend staan, gecombineerd met ontwerpelementen en materialen die regelrecht uit Maserati’s rijke Italiaanse erfgoed komen.

De exclusieve P5 Maserati Edition levert uiteraard de bekroonde audioprestaties waar de originele P5 hoofdtelefoon om bekend staat: een uiterst natuurlijk geluid, maximale geluidsisolatie en lederen oorschelpen voor optimaal draagcomfort. De Maserati Edition is vervaardigd uit fraai en natuurlijk leer in Maserati’s unieke ‘deep racing blue’. Uiteraard is het iconische Maserati drietand-logo terug te vinden op zowel de hoofdband als op de exclusieve lederen reisetui. Ook deze speciale editie is voorzien van een Made for iPhone-kabel met bedieningsfuncties en een microfoon, evenals een hoogwaardige audiokabel met vergulde aansluitingen voor andere mobiele telefoons en mp3-spelers.

805 Maserati Edition
Met audio- en ontwerpinnovaties verwerkt in zelfs de kleinste details, is de Bowers & Wilkins 800 Series Diamond dé luidspreker voor ’s werelds meest veeleisende oren. De 805 Maserati Edition is vervaardigd uit materialen die kenmerkend zijn voor het luxueuze interieur van het automerk.

Bowers & Wilkins P5 Maserati Edition hoofdtelefoon is in de loop van februari verkrijgbaar voor 399 euro.
Bowers & Wilkins 805 Maserati Edition luidspreker is vanaf februari verkrijgbaar voor 9.000 euro per paar.

Ga naar www.bowers-wilkins.com voor meer informatie over de P5 en 805 Maserati Editions.

De vijf basisingrediënten voor omnichannel retailing

Canon introduceert mobiele fotoprinter