in

EA games voor PS4 vanaf vandaag in de winkel

Vanaf morgen is een nieuwe generatie console beschikbaar: de PlayStation 4. De release van PlayStation 4 is een historisch moment en EA heeft voor deze nieuwe generatie een spectaculaire line up! FIFA 14, die nog meer tot leven komt door de EA SPORTS IGNITE engine, Need for Speed Rivals, de enige racegame verkrijgbaar bij lancering, en het bekroonde Battlefield 4! Deze games, plus Madden 14 en NBA Live 14, liggen vanaf vandaag, donderdag 28 november, in de winkels.

Dankzij EA SPORTS IGNITE komt FIFA 14 nog meer tot leven met spelers die denken, bewegen en reageren als topvoetballers en met dynamische stadions die zinderen van de spanning. Je favoriete voetbalhelden beschikken nu over vier keer meer rekenkracht om beslissingen te nemen en voelen springlevend aan met menselijke reacties, verwachtingen en instincten. Met tien keer zoveel diepte en details in de animaties bootst FIFA 14 de dynamische bewegingen en de biomechanica van de beste sporters ter wereld levensecht na. Spelers zijn leniger en krachtiger, kunnen zich schrap zetten, wenden, keren en met elke stap explosief versnellen.

Need for Speed™ Rivals is de enige racegame die dit jaar voor PlayStation®4 verschijnt. Je kunt Need for Speed Rivals in de winkel aanschaffen of downloaden via PlayStation®Network. De game ondersteunt Remote-play voor de PlayStation®Vita. Dit betekent dat je je races of achtervolgingen kunt beginnen op PlayStation®4 om vervolgens onderweg verder te spelen op PS®Vita. Need for Speed Rivals speelt zich af in een open wereld met verbluffende omgevingen en effecten verzorgd door de geavanceerde engine Frostbite™ 3. De game vernieuwt het racegenre met de introductie van AllDrive, een baanbrekende techniek die de grenzen tussen singleplayer, coöp en multiplayer laat verdwijnen.

Als je Battlefield 4 voor PlayStation®3 in huis hebt, kun je vanaf vandaag voor €9,99* je game upgraden naar Playstation®4. Je kunt zelfs je multiplayer-statistieken meenemen naar de nieuwe console, zodat je gewoon verder kunt gaan waar je was gebleven. Battlefield 4 draait op de geavanceerde Frostbite™ 3-engine van DICE, die ongekend grootschalige oorlogen en glorieuze momenten mogelijk maakt. Neem het ter land, ter zee en in de lucht tegen elkaar op met unieke voertuiggevechten, dynamische omgevingen en ongeëvenaarde verwoestingen.

De vijf basisingrediënten voor omnichannel retailing

Canon introduceert mobiele fotoprinter