in

SwyxWare 2013 maakt van elke telefoon een smartphone

Swyx kondigt SwyxWare 2013 aan. Deze nieuwe Unified Communications-oplossing (UC) is vanaf het tweede kwartaal van dit jaar beschikbaar en is onder meer uitgerust met SwyxCTI+, wat elk eindgebruikersapparaat transformeert in een UC-telefoon met alle SwyxWare-functionaliteit.

..

Swyx lanceert ook de SwyxDECT 500, een DECT-toestel en basisstation die optimaal zijn afgestemd op SwyxWare. Dit systeem biedt onder meer HD Audio-kwaliteit.
 
SwyxCTI+ maakt van elk apparaat — DECT-, SIP- of analoge telefoon — een smartphone die zich kan aanmelden bij SwyxWare. Dan is het onder andere mogelijk om via een muisklik of direct vanuit de contactenlijst een gesprek te starten. Ook het beheren van contacten is te vereenvoudigen doordat alle contacten overzichtelijk terug te vinden zijn in de interface van SwyxWare.
SwyxWare 2013 biedt verder volledige compatibiliteit met de nieuwste Microsoft-producten en ondersteunt Windows 8, Windows Server 2012, SQL 2012 en Outlook 2013. Voicemails zijn met de geïntegreerde Voice-Player direct vanuit de mailomgeving af te spelen.

Dr. Ralf Ebbinghaus, CEO van Swyx: “SwyxWare 2013 is een nieuwe mijlpaal voor wat betreft flexibiliteit en mobiliteit. Onderweg, thuis of in de hotelkamer: elk eindgebruikersapparaat is om te bouwen tot een comfortabel UC-toestel met veel functionaliteit. Als flexibele UC-oplossing biedt SwyxWare bedrijven zo tijds- en kostenbesparingen.”

SwyxDECT 500 — de optimale DECT-oplossing voor het mkb
De nieuwe DECT-oplossing SwyxDECT 500 is een telefoon met basisstation. Het toestel is volledig afgestemd op het gebruik van SwyxWare en leent zich vooral voor het mkb. SwyxDECT 500 biedt HD Audio-spraakkwaliteit en is via een software-update eenvoudig uit te breiden met nieuwe functies. De eenvoudige installatie, snelle ingebruikname en directe toegang tot contacten en bellijsten zijn aansprekende voordelen. De SwyxDECT 500 is via Swyx-partners beschikbaar voor een adviesprijs van 449 euro.

De vijf basisingrediënten voor omnichannel retailing

Canon introduceert mobiele fotoprinter