in

Hét cadeau voor Star Wars-fans: train als een Jedi in Augmented Reality

Er zijn maar weinig films met zoveel fans als Star Wars. Of ze nu een echte verzamelaar zijn of net hun eerste film hebben gezien; allemaal weten ze nog het magische moment dat ze voor het eerst de blauwe gloed van de lightsaber zagen.

HyperFocal: 0

Ken je zo’n fan? Je kunt ze deze feestdagen versteld laten staan door ze nog zo’n magisch moment te geven.

Beschrijving is gegenereerd met zeer hoge betrouwbaarheid

Met hét cadeau voor Star Wars fans deze feestdagen kun je vechten met je eigen lightsaber in Augmented Reality. Iedere fan wil toch trainen als een Jedi? Star Wars: Jedi Challenges is een nieuw AR-product dat je gebruikt in combinatie met je smartphone. De Lenovo Mirage AR headset, Lightsaber controller en Tracking Beacon zorgen voor verschillende ervaringen:

  • Lightsaber Battles: met een lightsaber in de hand train je als een Jedi door het op te nemen tegen legendarische personages uit de dark side, zoals Kylo Ren en Darth Vader.
  • Strategic Combat: spelers kunnen troepen van de Republic, Rebel Alliance en Resistance aansturen en hiermee strijden tegen de vijanden die boven je eigen vloer zweven. Werk aan je strategie en tactieken door deel te nemen aan strategische gevechten in je eigen kamer.
  • Holochess: misschien wel één van de meest iconische spellen komt tot leven! Holochess veroverde de harten van Star Wars-fans toen het voor het eerst werd gespeeld in Star Wars: Episode IV – A New Hope. Vanaf nu kun je het spel zélf spelen.

Star Wars: Jedi Challenges is waarschijnlijk het beste wat fans gaan ervaren dit jaar. Zet hem dus snel op je wish list voor deze feestdagen. May the force be with you.

Meer informatie.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Winkelier bindt strijd aan met agressie

Amacom gaat landelijk met haar paarse bezorgdienst