in

Camera.nl gaat off line

Vanaf deze week is het mogelijk een bezoek te brengen aan de eerste winkel van Camera.nl. Deze ruim opgezette winkel is een verlengstuk van de online webwinkel www.Camera.nl en is ontwikkeld om mensen dichter bij de fotografie te brengen. Een bezoek aan de winkel zien zij dan ook de ultieme fotografie ervaring. 

Camera.nl heeft samen met haar partners de foto, video en beeld producten die zij verkopen zo gepresenteerd zoals deze bedoeld zijn. Alle producten zijn in een omgeving geplaatst waar ze het beste tot hun recht komen. Zo is er in de winkel een Shop-In-Shop van o.a. Sony, Canon, Nikon, Epson en Panasonic gecreëerd. Naast open productpresentaties en uitgebreide adviesmogelijkheden worden er regelmatig gratis demodagen en workshops georganiseerd in het eigen trainingscentrum om klanten meer wegwijs in de fotografie te maken.
Camera.nl speelt met de opening van deze winkel in op de ontwikkeling dat klanten steeds beter geïnformeerd zijn. Consumenten hebben tegenwoordig zeer uitgebreide informatiebronnen tot hun beschikking, product- en prijsinformatie is vaak zelfs afkomstig vanuit verschillende bronnen. De consument bepaalt zelf waar hij oriënteert, waar hij kijkt en waar hij koopt. Camera.nl geeft consumenten nu de mogelijkheid online en offline winkelen te combineren en biedt het totaalpakket aan, klanten krijgen de flexibiliteit die ze wensen. Oriënteren op het internet, uitproberen in de winkel en vervolgens de aankoop thuis laten bezorgen, alle combinaties zijn mogelijk.
 
De nieuwe winkel is te vinden op Oosteinde 1 in Barendrecht. De winkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00. Kijk voor meer informatie op www.camera.nl of neem contact op via 0180-642834.

SSD geheugen van Transcend

Nieuwe Sony Blu-ray titels voor de zomer