in

Cartoon Network kondigt gloednieuwe wedstrijd aan

Cartoon Network Vlog It – TV-zender gaat samen met vloggers Bonnie Nottroth van Boncolor en Nino Wilkes op zoek naar een officiele vlogger

Op maandag 31 juli a.s. gaat de gloednieuwe wedstrijd ‘Cartoon Network Vlog It’ van start.Samen met YouTubers Boncolor en Nino Wilkes gaat Cartoon Network op zoek naar jong vlogging talent, waarbij de winnaar coaching en promotionele ondersteuning krijgt van Cartoon Network en zichzelf de officiële vlogger van de zender mag noemen.

Iedereen in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar kan deelnemen aan de wedstrijd.
Op de speciale website vlogit.cartoonnetwork.nl verschijnt er vanaf maandag 31 juli gedurende vier weken iedere week een nieuwe vlog-uitdaging. Er zijn ook een heleboel tips en ideeën voor het creëren van boeiende vlogs terug te vinden. Ingestuurde video’s zullen worden beoordeeld op originaliteit en alle deelnemers die minimaal twee opdrachten voltooien, maken kans op een plaats in de finale. Video’s kunnen via de website worden geüpload of door een YouTube-link naar de video in te sturen en expliciete goedkeuring van een ouder of voogd is verplicht om deel te nemen aan de wedstrijd.

De drie beste deelnemers krijgen een uitnodiging voor de finale: een masterclass bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum met YouTubers Bonnie Nottroth van Boncolor en Nino Wilkes. Beiden zijn al geruime tijd actief op YouTube en gaan de finalisten helpen om ware YouTube-sterren te worden.

De finalisten krijgen ook allemaal een waanzinnig prijzenpakket, mede mogelijk wordt gemaakt door Nintendo, Warner Bros. Interactive (Cars 3), Avonturenpark Hellendoorn, Identity Games en Stoer!. Maandblad Stoer! is tevens mediapartner van de wedstrijd.
In de laatste ronde moeten de finalisten een vlog te maken over de masterclass die over van alles kan gaan: sport, films, televisie, games, speelgoed, enz. De vlogs zullen te zien zijn op de website en het YouTube-kanaal van Cartoon Network, waarna een Cartoon Network jury samen met Bonnie en Nino de uiteindelijke winnaar zal kiezen.

De winnaar wordt de officiële vlogger van de zender en zal via alle platformen van Cartoon Network gepromoot worden, waaronder de website, de Facebook- en Instagram-pagina’s en het YouTube-kanaal. Hij of zij krijgt als eerste toegang tot nieuwe Cartoon Network series, online games, apps en producten, en ontvangt exclusieve uitnodigingen voor evenementen van Cartoon Network.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

DigiFocus: Hoe slim ga jij om met domotica?

Canon introduceert de SELPHY CP 1300