in

CCD met wisselbare sensor technologie

In september aangekondigd op de Photokina 2008 en nu verschijnt de Fujifilm EXR technologie in een nieuwe camera, de FinePix F200EXR. De fotograaf kan kiezen tussen drie modi: hoge resolutie bij veel licht. lage resolutie met minder ruis en Wide dynamic Range waarbij twee beelden met verschillende instellingen gecombineerd worden tot een foto met hoge contrastomvang

Na een lange rij van bekende Super CCD sensoren, zoals in de FinePix F10 en de FinePix F31fd, is de FinePix F200EXR ontworpen door Fujifilm tot de perfecte camera voor de fotografische liefhebber. Waarschijnlijk de meest toonaangevende compact camera in zijn klasse van dit jaar.
De FinePix F200EXR gebruikt deze gloednieuwe en baanbrekende technologie voor het creëren van een ongekend niveau van beeldkwaliteit. Met het menselijk oog als basis voor de perfecte camera sensor, heeft Fujifilm wederom technologische grenzen verbroken, door het maken van deze Super CCD EXR. De technologie is in staat uitstekend niveau van detail weer te geven wanneer er overgeschakeld wordt naar de hoge resolutie-modus, maar tegelijkertijd ook in staat is tot het aanbieden van uitstekende kwaliteit bij weinig licht.

Tevens geeft deze technologie een schitterend detail in contrastrijk licht wanneer wordt overgestapt op respectievelijk de hoge gevoeligheid en groot dynamisch bereik modi.

In aanvulling op de 12 Megapixel 1/1.6 “Super CCD EXR en volledig herontworpen Real Photo Processor, erft de FinePix F200 EXR haar rijke functies van de FinePix F100fd. Zoals een krachtige Fujinon 5x optische groothoek zoomlens, een 3.0” hoog -resolutie (230.000 pixels) breedbeeld LCD en de meest krachtige en snelle detectie technologie op de markt, Face Detection 3.0 met automatische rode ogen verwijdering. Bovendien biedt deze F200EXR 6 Film Simulation Modes, een HD Foto-uitgang, Dubbele beeldstabilisatie en een gevoeligheid tot ISO 12800 (bij 3 miljoen pixels).

De exacte prijzen en verwachte leverdatum worden later bekend gemaakt.

G DATA InternetSecurity voor mini-notebooks

LaCinema Black