in

Comfortabele oortelefoons

Pioneer kondigt zijn SE-CLX50 inner-ear hoofdtelefoons aan, specifiek ontworpen voor de mobiele muziekluisteraar die de kwaliteit van de hoofdtelefoon van zijn mediaspeler wil verbeteren. De SE-CLX50 is beschikbaar in stijlvol zwart, wit en bruin en heeft een geavanceerd Flex Nozzle-design dat precies past in de hoek van het oorkanaal van de gebruiker en voorkomt dat het geluid ontsnapt.

De nieuwe inner-ear hoofdtelefoons van Pioneer zijn een flexibele oplossing voor de reizende hifi liefhebber die zijn favoriete muziek onderweg wil beluisteren, zonder te hoeven inboeten aan audiokwaliteit. De lichtgewicht hoofdtelefoons zijn uitgerust met een nieuw ontworpen aanpasbare nozzle. Die zorgt ervoor dat de hoofdtelefoon comfortabel en stevig vastzit en een uitstekende dichting biedt dankzij vier formaten oortjes, zodat er ook op lagere geluidsniveaus kwalitatief hoogstaand geluid wordt gehoord. Het gedurfde design bevat grote drivers van 13,5 mm die een brede frequentierespons (5-24,000 Hz) verstrekken en een heldere en krachtige lagetonenregelaar, ideaal voor alle soorten muziek. Bovendien zorgt een vergulde 3,5 mm stereo mini-plug en een verzilverde OFC-draad voor uitstekend elektrisch contact en een betere audiotransmissie. Het resultaat hiervan zijn comfortabele hoofdtelefoons die een vol, gebalanceerd geluid leveren.
De SE-CLX50 is ideaal voor gebruik met draagbare mediaspelers, is uitgerust met een Y-type draad van 1 m en wordt geleverd met een verlengdraad van 0,5 m voor minimale kabelinterferentie en extra gebruikerscomfort. Vier sets van verschillende formaten oortjes zorgen voor een optimale pasvorm en bieden een uitzonderlijke geluidservaring aan de kieskeurige luisteraar.
De SE-CLX50 hoofdtelefoons zijn beschikbaar vanaf april 2009.

Micromedia exclusief distributeur voor de Benelux van Built NY accessoires

Smartphone van Acer gepresenteerd