in

Micromedia exclusief distributeur voor de Benelux van Built NY accessoires

Micromedia is per 27 maart door Built inc. benoemd tot exclusief distributeur van het complete assortiment van Built NY Consumer Electronics accessoires in de Benelux. Voor Micromedia betekent dit een belangrijke aanvulling op het assortiment accessoires. Fabrikant Built NY uit New York (VS) produceert onder de naam Built Trendy Sleeves en Cases voor Consumer Electronics.
De sleeves en cases zijn gemaakt van extra dik duurzaam neopreen dat notebooks, digitale camera’s, navigatiesystemen en portable harddisks & dvd-spelers optimaal beschermt.

Het Built assortiment bevat ongeveer 100 producten en wordt momenteel in 45 landen wereldwijd verkocht. Vanaf 27 maart start Micromedia met de verkoop en distributie.
Michiel Gerrits, Product Manager Consumer Electronics Micromedia:” De producten hebben goede prijs/kwaliteitverhouding en bieden retailers een aantrekkelijke marge. Daarnaast is Built NY (www.builtny.com) in staat om snel in te spelen op de veranderingen in de dynamische wereld van Consumer Electronics.”
Micromedia is een van de belangrijkste en grootste distributeurs van software, games en consumer electronics in de Benelux.

Nieuw Xbox 360 pack voor de hele familie

Comfortabele oortelefoons