in

Compacte externe harde schijf van Transcend

Transcend lanceert eind juni de kleinste externe harde schijf ooit uitgebracht in de geschiedenis van het bedrijf. Na het grote succes van de StoreJet mobile 2.5″ besluit Transcend het model nu in een 1.8″ versie uit te brengen in 120GB met een adviesprijs van 95 euro.

De nieuwe StoreJet 18 mobile is super licht met zijn 120 gram en makkelijk mee te nemen door het ultra compacte formaat. De 18 mobile past met gemak in de palm van je hand met afmetingen van 9. 9 cm bij 6.7 cm, maar vanbinnen blijft de harde schijf extra beschermd. De behuizing van de StoreJet 18M heeft zachte, afgeronde randen en een gladde buitenkant, waardoor de harde schijf ook meteen goed in de hand ligt.
De harde schijf maakt gebruik van geavanceerde two-stage anti-shock technologie waardoor de StoreJet een uitermate geschikt medium is om bestanden veilig te bewaren. Om maximale compatibiliteit met desktops en pcs te garanderen gebruikt de StoreJet een high-speed USB 2.0 interface (plug en play), met data transfer snelheden tot 480Mb per seconde.


Met de handige “One-Touch” auto-backup knop kunnen gebruikers nieuw aangemaakte bestanden overzetten van hun PC of laptop/netbook naar de externe harde schijf.

NG promoot groen spel

Snelle verbinding met de nieuwe router van Eminent