in

Cruise Line Tycoon 26 november

Met de game Cruise Line Tycoon kruipt de speler in de huid van een echte cruiseschipbaas. Van Monaco, tot de Cariben of Hawaï, de speler kan de mooiste routes bedenken en allerlei plaatsen bezoeken. De game is geschikt voor de Nintendo DS en is vanaf 26 november verkrijgbaar voor een adviesprijs van 29,95 euro.

Het spel begint met het kiezen van het perfecte cruiseschip. De speler wordt geconfronteerd met het prijskaartje van een dergelijke boot en moet vervolgens een campagne opzetten om toeristen en vakantiegangers naar zijn schip te trekken. Het is een speelse manier om met geld en management bezig te zijn, maar natuurlijk ook een leuke vorm van ontpanning.

De nieuwe tycoon moet ook bepalen hoe de kamers eruit komen te zien, welke faciliteiten het schip bevat en hoe veel restaurants of bars er waar te vinden zijn. De speler moet ook zorgen dat er geld in het laatje komt door allerlei entertainment en tijdverdrijf te bieden op het schip.

Cruise Line Tycoon is in twee game modi te spelen: vrij spelen en campagne modus. In de tycoongame zitten ook verschillende minigames, die betrekking hebben op het runnen van een cruiseschip.

Blu-ray on tour

Chinese cartoon-stickjes