in

D-Link kondigt schoolbeurzen aan voor Oekraïense studenten

Het initiatief biedt studenten die getroffen zijn door de oorlog leerprogramma’s aan de National Taiwan University of Science and Technology en werkgelegenheid bij het bedrijf

D-Link kondigt de “D-Link Group Scholarship” aan in samenwerking met de National Taiwan University of Science and Technology (NTUST). Het betreft een uniek programma dat speciaal is ontwikkeld om Oekraïense en internationale studenten te ondersteunen bij het voortzetten van hun studie en toekomstige carrières in Taiwan.

De beurs biedt masterprogramma’s voor tien personen op het gebied van elektronica, informatietechnologie of communicatie. Ontvangers krijgen een breed scala aan ondersteuning – van betaalde retourvluchten, collegegeld en leefgeld tot stageprogramma’s. Bovendien zullen de wetenschappers na hun afstuderen ook de mogelijkheid krijgen om carrière te maken bij bedrijven binnen de D-Link Group, waaronder D-Link, Amigo, Amit, Sapido en Cameo.

‘Zoveel mogelijk studenten helpen’

Victor Kuo, de voorzitter van D-Link Corporation, zegt over het programma: “We begrijpen dat het conflict voor veel studenten aanzienlijke verstoring heeft veroorzaakt en D-Link is vastbesloten om onze steun te verlenen. We willen studenten ondersteunen om nieuwe vaardigheden te blijven ontwikkelen en zijn verheugd om onze samenwerking met NTUST uit te breiden met de D-Link Group Scholarship. Met de lancering van de D-Link Group Scholarship hopen we in de toekomst zoveel mogelijk studenten te helpen. Naast Oekraïne zijn ook studenten uit andere regio’s welkom om te solliciteren.”

“NTUST is erg blij om weer met D-Link samen te werken,” zegt Jia-Yush Yen, president van NTUST. “We waarderen het enorm dat D-Link waardevolle bronnen aanbiedt en de D-Link Group Scholarship met NTUST opzet. We kijken ernaar uit om veel studenten te ondersteunen via dit samenwerkingsprogramma.”

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

De tijd van digitale casino’s is aangebroken

Mijlpaal voor Samsung SmartThings Find: via 200 miljoen hulppunten je toestel terugvinden