in

Mijlpaal voor Samsung SmartThings Find: via 200 miljoen hulppunten je toestel terugvinden

SmartThings Find wordt steeds populairder nu het dagelijks helpt om bijna 1 miljoen zoekgeraakte toestellen terug te vinden

Samsung kondigt vandaag de groei aan van SmartThings Find over de afgelopen twee jaar. Op dit moment zijn er al meer dan 200 miljoen gelinkte devices die je helpen om je zoekgeraakte toestel terug te vinden. Dat gebeurt anoniem via bij SmartThings Find geregistreerde Galaxy-toestellen. Zo helpen Samsung Galaxy-gebruikers elkaar bij het vinden van hun zoekgeraakte toestel.


​“Het is fantastisch om te zien hoe snel SmartThings Find groeit. In nog geen twee jaar zijn er al 200 miljoen apparaten ingeschreven. Die maken allemaal deel uit van het netwerk dat je als Samsung Galaxy-gebruiker helpt om je zoekgeraakte toestel terug te vinden,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile eXperiences bij Samsung Nederland.“Het kwijtraken van een toestel kan stressvol zijn, maar met SmartThings Find is dat snel verholpen. Het is geweldig om te zien hoe mensen elkaar via dit verbonden ecosysteem helpen.”

​Met SmartThings Find vind je als Samsung Galaxy-gebruiker snel je geregistreerde apparaten terug. Of het nu je smartphone, tablet, smartwatch, oordopjes of andere persoonlijke eigendommen (sleutels, portemonnee) zijn, zolang ze met een Galaxy SmartTag of SmartTag+1-device zijn verbonden, zit je goed. Bij het speurwerk maakt SmartThings Find gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE) en ultrabreedband (UWB)2. Bevindt je device zich buiten het bereik van je telefoon? Dan helpen andere bij SmartThings Find geregistreerde Galaxy-gebruikers in de buurt bij je zoektocht. Als je SmartThings Find toestemming geeft, ontvang je ook een waarschuwing zodra je je apparaat ergens dreigt te vergeten.

​Veiligheid is een topprioriteit van Samsung en dat geldt natuurlijk ook voor de bescherming van gegevens. SmartThings Find versleutelt gebruikersdata en beschermt die met het beveiligingsplatform Samsung Knox. De locatie van je apparaat wordt alleen vrijgegeven wanneer je daar toestemming voor geeft. De ID van je apparaat verandert elke 15 minuten en wordt telkens anoniem opgeslagen. SmartThings Find helpt je als gebruiker ook om onbekende SmartTags te identificeren.

Bezoek voor meer informatie over SmartThings Find de SmartThings Find website. ​

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

D-Link kondigt schoolbeurzen aan voor Oekraïense studenten

Turtle Beach kondigt gloednieuwe Designed for Xbox REACT-R Controller aan