in

Turtle Beach kondigt gloednieuwe Designed for Xbox REACT-R Controller aan

De originele Designed for Xbox Recon Controller nu ook in Arctic Camo verkrijgbaar.

Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) heeft vandaag de gloednieuwe Designed for Xbox Turtle Beach® REACT-R™ Controller onthuld, samen met een nieuwe Arctic Camo kleurstelling voor de bestaande Designed for Xbox Recon Controller. De nieuwe REACT-R en Arctic Camo Recon Controller zijn de eerste nieuwe controllers die in 2022 lanceren en een verdere uitbreiding in de gamepad-markt van meer dan 600 miljoen dollar. De Recon Controller voor Xbox is nu verkrijgbaar in zwart en wit; de gloednieuwe Arctic Camo kleurstelling zal vanaf 10 augustus verkrijgbaar zijn.

De Recon Controller was voor Turtle Beach een krachtige eerste stap in de gamepad-markt. Hij won prijzen en was vanaf de onthullig al veelgeprezen en de REACT-R controller biedt gamers veel van dezelfde core features voor een zeer aantrekkelijke prijs”, zegt Juergen Stark, Chairman en CEO van Turtle Beach Corporation. “De REACT-R en de nieuwe Arctic Camo Recon Controller zijn de eerste van een aantal aanstaande controllers die we dit jaar lanceren voor console, PC en mobile gamers.”

De REACT-R Controller is een nog betaalbaardere kwaliteitscontroller die gamers veel van dezelfde features biedt als de Recon Controller. De REACT-R geeft controle over game- en chatvolumebalans, mic mute en geeft gamers toegang tot de exclusieve Turtle Beach Superhuman Hearing® geluidsinstelling voor competitief voordeel. Op het gebied van features heeft de REACT-R Controller verder een ergonomische vorm met getextureerde handgrepen en triggers, twee aanpasbare actieknoppen achterop de controller en dual-rumble-motoren in de handgrepen. De Turtle Beach REACT-R Controller zal beschikbaar zijn in zwart of wit met paarse accenten en werkt met Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC.

Gamers op Xbox en Windows PC’s kunnen iedere bedrade 3.5mm headset in de REACT-R Controller pluggen voor een onmiddellijke audio-upgrade met de gepatenteerde, exclusieve Superhuman Hearing-audio-instelling van Turtle Beach. Superhuman Hearing geeft spelers een competitief voordeel, bijvoorbeeld door ze de voetstappen van vijanden duidelijker te laten horen.

De Recon Controller was de eerste controller die de kenmerkende audio-innovaties combineerde met geweldige besturing. Gamers op Xbox en Windows PC’s kunnen iedere bedrade 3.5mm headset pluggen en gebruik maken van bewezen Turtle Beach features waaronder Superhuman Hearing, Mic Monitoring, Signature Audio Presets en meer. Daarnaast kunnen gamers met de Pro-Aim™ Focus Mode de gevoeligheid van de thumbsticks aanpassen voor meer nauwkeurigheid op lange afstanden, terwijl er tot aan vier profielen opgeslagen kunnen worden op de aanpasbare quick-action knoppen op de achterkant. Voel de terugslag van geweerschoten en het ronken van motoren met dual-rumble motoren in de handgrepen en triggers. Met de Recon Controller kunnen gamers langer en koeler spelen dankzij de ergonomische vorm en verkoelende rubberen grepen. De Recon Controller past perfect bij bedrade headsets zoals de Turtle Beach Recon 500 of de bestverkochte Recon 70 serie headsets.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Mijlpaal voor Samsung SmartThings Find: via 200 miljoen hulppunten je toestel terugvinden

Alienware lanceert de ultieme AMD Advantage-laptop met als primeur de vernieuwende Display Technology