in

Alienware lanceert de ultieme AMD Advantage-laptop met als primeur de vernieuwende Display Technology

Alienware blijft deze maand vernieuwen en verlegt de grenzen van gaminghardware met de lancering van ‘s werelds krachtigste 17-inch AMD Advantage-laptop, die werd uitgerust met de gloednieuwe, grensverleggende 480Hz-beeldschermtechnologie.

Deze nieuwe ontwikkelingen zijn ontworpen om beelden scherper, gameplay vloeiender en ervaringen voor de gamers meeslepender te maken, en leveren het toppunt van gaming-ervaringen. Want dat staat centraal in het DNA van Alienware.

Alienware m17 R5: De ultieme AMD Advantage-laptop is nu beschikbaar met de nieuwe AMD Radeon RX 6850M XT 12 GB GDDR6 GPU en verschillende AMD Smart Technologies om de troon op te eisen als ‘s werelds krachtigste 17″ AMD Advantage-laptop voor ongeëvenaarde prestaties. Hij levert extreme snelheden en responstijden zodat gamers hun favoriete games kunnen spelen met vloeiende gameplay, waardoor het voelt alsof de game een verlengstuk van hun zintuigen is geworden.
480Hz-beeldschermtechnologie: Het eerste 480Hz-scherm in de sector is nu beschikbaar op de Alienware m17 R5 en Alienware x17 R2 en levert vloeiende animaties voor eenvoudiger volgen van doelen, vermindering van ghosting om afleidende effecten te minimaliseren, en lagere systeemlatency waardoor het eenvoudiger is om andere spelers eerder te zien.
Lees hieronder een meer gedetailleerd overzicht van de producten. Ga voor spec-sheets en beeldmateriaal van de producten naar de press kit.

Alienware m17 R5

Onze krachtigste Alienware-laptop tot nu toe verwelkomt nu de nieuwe AMD Radeon RX 6850M XT 12 GB GDDR6 GPU in de configuratielijn en eist de troon op van ‘s werelds krachtigste 17″ AMD Advantage-laptop voor werkelijk ongeëvenaarde prestaties. Deze laptop levert extreme snelheden en responstijden, zodat gamers hun favoriete titels kunnen spelen met zulke vloeiende gameplay, dat het voelt alsof de game een verlengstuk van hun zintuigen is geworden. Deze laptop biedt ook de volgende AMD Smart Technologies om gameplay te verbeteren:

AMD Smart Shift Max: Dynamische vermogensverschuiving tussen een Radeon GPU en APU verhoogt de prestaties voor gaming, rendering en contentcreatie.
AMD Smart Access Graphics: Verbetert framerates, vermindert latency en bespaart batterij door discrete Radeon graphics of Ryzen graphics in te schakelen om rendering en presentatie af te handelen met behoud van AMD FreeSync. Alleen beschikbaar bij bepaalde modellen.
AMD Smart Access Memory: Gamers krijgen een extra voorsprong wanneer hun Ryzen-processoren het volledige potentieel van het geheugen van de Radeon grafische kaart kunnen benutten.

AMD FreeSync Premium: Maakt een einde aan haperige gameplay met vloeiende, artefactvrije prestaties bij vrijwel elke framerate. Deze adaptieve synchronisatietechnologie stemt de vernieuwingsfrequentie van de grafische kaart en het beeldscherm op elkaar af voor een boterzachte gameplay.
Nieuwe configuratie beschikbaar in Noord-Amerika op 19 juli 2022, prijs: $2.799,99 USD voor R9X met RX8650MXT. Beschikbaarheden in andere werelddelen worden later bekend gemaakt.

480 Hz Display Technology

De eerste FHD (1920 x 1080) 480Hz 3ms-panelen in de sector zijn nu beschikbaar op de Alienware m17 R5 en Alienware x17 R2 gaminglaptops. Deze weergavetechnologie brengt een groot aantal gameplayvoordelen met zich mee, zoals vloeiende animaties voor eenvoudiger volgen van doelen, vermindering van ghosting om afleidende effecten te minimaliseren, en lagere systeemlatency zodat gamers andere spelers eerder kunnen opmerken. Deze schermen zijn verkrijgbaar met AMD FreeSync of NVIDIA G-SYNC met Advanced Optimus, zodat ze passen bij de grafische kaart die de gamer kiest.

Als alternatief bieden we UHD (3840 x 2160) 120Hz 3ms-schermen op m17 R5- en x17 R2-laptops voor wie meer geïnteresseerd is in een scherm met een hogere resolutie dan in hogere framesnelheden.

Het 480 Hz-beeldscherm kost $300 USD meer dan het basismodel van 165 Hz.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Turtle Beach kondigt gloednieuwe Designed for Xbox REACT-R Controller aan

Opvouwbare smartphones zijn nu mainstream