in

D-Link wifi-camera’s winnen iF Design Awards

Twee beveiligingscamera’s van D-Link zijn bekroond tijdens de prestigieuze iF Design Awards. De 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi Camera (DCS-8635LH) en de Full HD Outdoor Wi-Fi Camera (DCS-8302LH) wonnen de awards in de categorie TV en camera’s.

De awards zijn speciaal bedoeld om toonaangevend, uitzonderlijk design onder de aandacht te brengen.

Full HD Outdoor Wi-Fi Camera

Dankzij geavanceerde functies zoals persoonsherkenning op basis van AI, kan de Full HD Outdoor Wi-Fi Camera van D-Link menselijke bewegingen nauwkeurig in realtime identificeren en veroorzaakt daardoor minder valse alarmen. De DCS-8302LH biedt onbeperkte bewaking in Full HD 1080p-resolutie en heeft zelfs in volledige duisternis infrarood nachtzicht tot vijf meter.

Met zijn ingebouwde microfoon en luidspreker voor tweeweg-audio en sirene kan de camera indringers afschrikken en waarschuwen wanneer hij bewegingen detecteert. Door de ingebouwde wifi en het weerbestendige ontwerp kan de camera overal in en om woningen en tuinen of bij kleine bedrijven worden ingezet of geïnstalleerd.

2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi Camera

De 2K QHD Pan & Zoom Outdoor Wi-Fi Camera, die later dit jaar verkrijgbaar is, biedt nauwkeurige, gedetailleerde bewaking en beveiliging van woningen of kleine kantoren. De camera heeft een weerbestendige behuizing met IP65-classificatie en biedt ongelooflijke 2K QHD-resolutie en 360-graden dekking door de geavanceerde, gemotoriseerde panfunctie. Ook kunnen gebruikers indringers zien en afschrikken met geavanceerde functies zoals persoons- en gezichtsherkenning, automatische bewegingsregistratie, glasbreukdetectie en luidsprekersirene, om zo hun huis te beschermen.

We zijn trots dat we dit jaar zijn beloond met twee prestigieuze iF Design Awards voor de manier waarop onze smart home-camera’s zich onderscheiden van duizenden inzendingen wereldwijd

“We zijn trots dat we dit jaar zijn beloond met twee prestigieuze iF Design Awards voor de manier waarop onze smart home-camera’s zich onderscheiden van duizenden inzendingen wereldwijd”, zegt President Kevin Wen van D-Link Europe. “De awards zijn een bewijs van onze toewijding als wereldwijd leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van ontwerp, functionaliteit en levering.”

iF Design Awards

De iF Design Awards worden georganiseerd door ’s werelds oudste onafhankelijke ontwerporganisatie, iF International Forum Design, gevestigd in Hannover. Dit jaar beoordeelde een 98-koppige jury bijna 10.000 inzendingen uit 52 landen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Loading…

0

Moederdag deal

Rolfstone lanceert Active Noise Cancelling koptelefoon met langste accuduur in het segment