in

De hele dag gamen met de nieuwe Razer Kraken X

Razer introduceert met de Kraken X een nieuwe bekabelde gaming headset. Voor minder dan 60 euro krijgen gamers een ultralichte en comfortabele hoofdtelefoon met 7.1 surround sound.

Bovendien gaat Razer alle gaming headsets uit het jaar 2019 van 7.1 surround sound voorzien om zijn klanten dat bijzondere ‘oneerlijke’ voordeel te bieden.

  • Non-stop gamen zonder vermoeidheid dankzij lichtgewicht van 250 gram
  • 7.1 surround sound standaard voor alle Razer gaming-hoofdtelefoons, zelfs instapmodellen zoals de Razer Kraken X

RAZER KRAKEN X

De Kraken X biedt superieur comfort voor de hele dag gamen. Echt waar. Voor de Kraken X hebben de ontwerpers het typerende profiel van de Kraken afgeslankt naar slechts 250 gram. Daarmee is het een van de lichtste gaming headsets op de markt. Verder zorgen oorkussens van “memory foam”, inkepingen voor brillen en een verstelbare hoofdband voor een onmiskenbaar comfortabele gaming headset. Echte gaming audio is niet compleet zonder 7.1 surround sound. Zelfs de betaalbare nieuwe Kraken X-hoofdtelefoon is voorzien van 7.1 surround sound in plaats van alleen maar stereo zoals de meeste andere budgetvriendelijke gaming headsets bieden. Met nauwkeurige positiebepaling biedt de 7.1 surround sound software een echt concurrentievoordeel in het heetst van de strijd. Het is een cruciaal gaming-element dat helpt te bepalen waar het gevaar vandaan komt. 7.1 surround sound is met de Kraken X beschikbaar op Windows 10 64-bit.

“De Kraken X is geweldig voor elke gamer”, zegt Alvin Cheung, Senior Vice President Peripherals bij Razer. “Hij is ultralicht en ongelooflijk comfortabel, dus je kunt er uren mee spelen. Het is de metgezel bij uitstek voor overwinningen. Dankzij de 7.1 surround sound ga je volledig op in het spel.” Razer heeft de Kraken X uitgerust met een buigbare cardioïde microfoon. De richtmicrofoon onderdrukt omgevingsgeluid, zodat de stem altijd kristalhelder klinkt voor teamgenoten. Een mute-schakelaar en volumecontrole is direct op de oorschelp van de Razer X te vinden.

Gamers kunnen de Kraken X met veel verschillende apparaten gebruiken. Hij is uitgerust met een 3,5mm-aansluiting die compatibel is met pc, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele apparaten. De Kraken X is verkrijgbaar in klassiek zwart en een andere variant. De Kraken X for Console zal verkrijgbaar zijn met zwarte en blauwe highlights.

Surround sound voor iedereen

Vanaf vandaag biedt Razer het concurrentievoordeel van 7.1 surround sound op al zijn gaming headset-modellen uit het jaar 2019 met oorschelpen en een prijs van onder de 99 Euro. Dit geldt ook voor de nieuwste versie van de Kraken (79,99 Euro adviesprijs) met koelkussens voor superieur comfort en een intrekbare cardioïde microfoon voor kristalheldere team-communicatie. Voor headsets met een adviesprijs van boven de 99 Euro zoals de Kraken Tournament Edition en Nari-reeks van draadloze headzets is bovendien THX Spatial Audio beschikbaar, de premium-audiotechnologie met een uitgebreide reeks aan functies om de sound aan te passen en de microfoon te verbeteren. Gamers die al een Kraken 2019 hebben gekocht kunnen hun headset naar 7.1 surround sound upgraden. Na registratie op RazerID ontvangen zij een activatie-code. Voor de rergstratie dienen zij het serienummer in te voeren dat zich op de speakers onder de oorkussens bevindt.

Meer informatie is te vinden op www.razer.com/7.1-surround-sound.

Prijs en beschikbaarheid

Razer Kraken X
€59,99 adviesprijs
Razer.com – 6 juni 2019
Wereldwijd – Q2 2019

Razer Kraken X for Console
€59,99 adviesprijs
Razer.com – 6 juni 2019
Wereldwijd – Q2 2019

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Turtle Beach Recon 70 Gaming Headsets nu beschikbaar voor Xbox One & PS4

Geniet vanaf 7 juni van de mooiste Xbox-deals van het jaar