in

Razer Nari Wireless gaming headset-serie

Razer lanceert de Nari Wireless gaming headset-serie met haptische technologie “HyperSense” voor het premium model

Razer lanceert de Razer Nari Ultimate. Deze draadloze gaming-headset beschikt over Razer HyperSense, geavanceerde haptische technologie die voor een extra dimensie zorgt tijdens het gamen, kijken van films en luisteren van muziek.

Razer HyperSense is ontwikkeld in samenwerking met Lofelt, een Duits technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van haptische technologieën voor immersieve, natuurlijke, levensechte ervaringen.

“Lofelt legt de lat hoger voor haptische feedback, zodat deze aansluit bij de hoogwaardige audio en video die we gewend zijn van moderne apparaten”

“Lofelt legt de lat hoger voor haptische feedback, zodat deze aansluit bij de hoogwaardige audio en video die we gewend zijn van moderne apparaten”, aldus Daniel Büttner, CEO bij Lofelt. “Samenwerken met Razer is voor ons een geweldige kans om de meerwaarde van de door ons ontwikkelde technologie te demonstreren. Ik ben blij dat we op het punt staan om het ware potentieel van geavanceerde haptische waarneming te realiseren. We kijken ernaar uit om te zien hoe gamers hun gameplay naar een hoger plan tillen met de Razer Nari Ultimate en de haptische technologie van Lofelt.”

Razer HyperSense maakt gebruik van haptische drivers die multidimensionale haptische feedback genereren, met stereofunctionaliteit voor een verbeterde waarneming van posities. De technologie werkt in alle soorten games, muziek en films door audiosignalen in realtime om te zetten in tactiele feedback.

De Nari Ultimate beschikt verder over een aantal kenmerken die hem bijzonder comfortabel maken, waaronder een hoofdband die zich automatisch aanpast aan de vorm van het hoofd. Verder beschikt hij over draaibare oorschelpen en oorkussens van cooling-gel die voor langdurige koeling zorgen in vergelijking met traditionele oorschelpen van traagschuim. De oorkussens zijn voorzien van verborgen inkepingen die zorgen voor een comfortabelere pasvorm voor brildragers.

De Razer Nari Ultimate maakt gebruik van THX Spatial Audio dat eerder al op de Kraken Tournament Edition werd gebruikt. Deze functie creëert realistische diepte en immersie door nauwkeurig 360-graden geluid te simuleren voor een betere waarneming tijdens het spelen. De headset heeft een game/chat-balans en werkt in zowel bekabelde als draadloze modus. Hierdoor is hij compatibel met PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch en mobiele apparaten.

Razers mede-oprichter en CEO, Min-Liang Tan: “Razer creëert voortdurend producten met innovatieve technologie om gamers de best mogelijke spelervaring te bieden. Met de Razer Nari Ultimate creëren we via Razer HyperSense een geheel nieuw soort spelervaring.”

De Razer Nari is verkrijgbaar in drie versies: Razer Nari Ultimate, Nari en Nari Essential. De Nari Ultimate biedt gamers de meeste waarde voor €199,99. De Razer Nari kost €149 en beschikt niet over HyperSense, maar biedt wel dezelfde comfort, geluidstechnologie en functies als de Razer Nari Ultimate. De Razer Nari Essential richt zich op de belangrijkste draadloze gaming-headset functies, waaronder THX Spatial Audio, een automatisch verstelbare hoofdband, oorkussens van cooling-gel en goede prestaties voor €99,99.

Meer informatie is beschikbaar op:

Nari UltimateNariNari Essential

Meer informatie over Razer HyperSense in de Nari Ultimate is te vinden op: https://www.razer.com/nari-ultimate-hypersense

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DigiGames september reviews

appel samsung digitailing

Samsung verrast Appel-gemeenschap met Galaxy-smartphones