in

Razer introduceert de Kaira Pro: de ultieme headset voor gamen met de XBOX en via de cloud

De Kaira Pro Designed for Xbox brengt innovatieve audiotechnologie van Razer naar de Xbox Series X|S en Xbox Game Pass voor topgeluid op elk platform, waar en hoe je ook speelt.

Razer introduceert vandaag de Kaira Pro Designed for Xbox. Deze krachtig presterende draadloze gaming-headset voor de Xbox Series X|S maakt gebruik van de nieuwste bekroonde audiotechnologieën van Razer om de audio-ervaring naar een hoger plan te brengen voor de nieuwe generatie Xbox-consoles. De combinatie van TriForce Titanium-drivers van 50 mm, de HyperClear Supercardioid Mic van Razer en connectiviteit op basis van Xbox Wireless en Bluetooth 5.0 helpt spelers van Xbox Series X|S- en cloud-games aan voortreffelijk geluid en optimaal verstaanbare spraakcommunicatie.

Er zijn momenteel meer dan honderd speltitels voor Xbox-consoles, pc’s en, dankzij de opkomst van cloud-games, mobiele apparaten met Android waar spelers uit kunnen kiezen indien ze in het bezit zijn van een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement. Tot nu toe was er sprake van gebrekkige compatibiliteit met de verschillende platforms, zodat gamers verschillende headsets moesten gebruiken om hetzelfde spel op verschillende apparaten te spelen. Dit ging vaak ten koste van de prestaties en functionaliteit. Met de Razer Kaira Pro kunnen gamers dezelfde hoogwaardige headset met veel functies gebruiken in combinatie met hun Xbox Series X|S, pc en smartphone of tablet met Android. Daarmee kunnen ze genieten van rijk, meeslepend geluid en ruisvrije communicatie en zowel thuis als onderweg profiteren van een optimale spelervaring.

Gamers kunnen tegenwoordig overal waar zij maar willen hun favoriete games spelen

“Gamers kunnen tegenwoordig overal waar zij maar willen hun favoriete games spelen. De behoefte aan een krachtige headset die ondersteuning voor meerdere platforms biedt is daarmee groter dan ooit”, zegt Alvin Cheung, senior vice president van de business unit Peripherals van Razer. “Met de Kaira Pro kunnen gamers nu beschikken over één headset voor thuisgebruik op hun Xbox Series X|S of pc die zich ook perfect leent om onderweg op hun smartphone of tablet met Android te spelen. Met de combinatie van de Kaira Pro, een Razer Kishi en Xbox Game Pass Ultimate kunnen zij de complete console-ervaring overal met zich meenemen.”

Een nieuwe mobiele spelervaring voor Xbox-games

De Kaira Pro is speciaal ontwikkeld voor compatibiliteit en connectiviteit met een verscheidenheid aan platforms en apparaten. De headset kan zonder dongle met behulp van Xbox Wireless en Bluetooth 5.0 met de nieuwe Xbox Series X|S worden verbonden. Gebruikers van een pc met Windows 10 of een mobiel apparaat met Android kunnen de Kaira Pro verbinden via Bluetooth 5.0. Daarmee kunnen ze de headset gebruiken op elke locatie waar ze maar willen gamen.

De Kaira Pro voorziet in een innovatief ontwerp met twee microfoons. De afneembare microfoon Razer HyperClear Supercardioid Mic zorgt voor kraakhelder geluid tijdens gesprekken met andere spelers. Deze microfoon kan onderweg worden verwijderd, waarop de ingebouwde mobiele microfoon die in de headset is verborgen automatisch de spraakcommunicatie overneemt. De Kaira Pro behoudt op die manier zijn strakke look en lichte gewicht.

Ondersteund door meervoudig bekroonde audiotechnologie

De Kaira Pro brengt de laatste audiotechnologie van Razer naar de Xbox Series X|S. De headset is voorzien van dezelfde 50 mm Razer TriForce Titanium-drivers die hun debuut maakten in de meervoudig bekroonde Razer BlackShark V2. De Kaira Pro biedt daarmee kraakhelder geluid met afzonderlijk afstelbare hoge, lage en middentonen. De duidelijke treble, het rijke mid-range geluid en een volle bas zorgen voor een meeslepende audio-ervaring. Via de preset-knop kunnen Xbox-gamers kiezen tussen vier voorkeursinstellingen voor de equalizer. Zo biedt de FPS Mode een optimale weergave van geluiden binnen games, zoals voetstappen van de vijand, terwijl de Bass Mode een overweldigend en krachtig spelgeluid oplevert.

De Razer Kaira Pro is voorzien van de Razer HyperClear Supercardioid Mic en kan daarmee zelfs in het heetst van de strijd kraakheldere spraakcommunicatie bieden. Een geoptimaliseerde functie voor spraakisolatie filtert omgevingsgeluiden op de achtergrond en aan weerskanten van de gebruiker uit. Een geoptimaliseerde behuizing zorgt voor extra helderheid en een accurate vastlegging van het stemgeluid, zodat je teamleden alles wat je zegt probleemloos verstaan.

Optimaal comfort op de sofa en onderweg

De Kaira Pro is ontwikkeld voor langdurige speelsessies. De oordoppen zijn vervaardigd van ultrazacht, goed ademend traagschuim en ontworpen om de warmteontwikkeling en daarmee zweten te minimaliseren. De zachte, goed gewatteerde hoofdband met een licht frame van roestvrij staal zorgt voor optimale flexibiliteit en robuustheid. De Kaira Pro Designed for Xbox is de ultieme audio-oplossing om de spelervaring met de Xbox naar een hoger plan te brengen. Of je je favoriete games nu op de Xbox Series X|S speelt of via de cloud op mobiele apparaten met Android met Xbox Game Pass Ultimate, de Kaira Pro biedt in elke situatie een kwalitatief hoogwaardige geluidservaring en kraakheldere spraakcommunicatie.

Kaira Designed for Xbox: console-audio die de concurrentie aankan

Razer introduceerde vandaag ook de Kaira Designed for Xbox. Deze voor e-sportcompetities geschikte audioheadset voor de Xbox Series X|S biedt veel van de geavanceerde functies die in de Kaira Pro te vinden zijn, maar is speciaal ontwikkeld voor consolepuristen. De Kaira Designed for Xbox maakt gebruik van dezelfde Razer TriForce Titanium-drivers van 50 mm als de Kaira Pro om uiterst meeslepend geluid te bieden, en dezelfde Razer HyperClear Cardioid Mic voor heldere spraakcommunicatie. Deze boom-microfoon is bij de Kaira Designed for Xbox echter niet afneembaar. De Kaira Designed for Xbox maakt gebruik van Xbox Wireless om probleemloze connectiviteit met lage latency te bieden. Zijn goed gewatteerde hoofdband met zachte oordoppen van ademend materiaal zorgt voor langdurig spelcomfort.

OVER DE KAIRA DESIGNED FOR XBOX:

  • Razer™ TriForce Titanium-drivers van 50 mm voor hoogwaardige geluidsprestaties
  • Razer™ HyperClear Cardioid Mic voor optimaal verstaanbare gesprekken
  • FlowKnit-oordoppen van traagschuim voor langdurig comfort
  • Knop voor het schakelen tussen equalizermodi en het maken van een draadloze verbinding met de Xbox
  • Xbox Wireless voor probleemloze connectiviteit met lage latency

PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

  • ADVIESPRIJS €119,99
  • Razer.com: 5 november 2020
  • Erkende dealers: vierde kwartaal van 2020

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Ultradraagbare laptop Razer Book 13 zet nieuwe norm op het gebied van zakelijke productiviteit

Langverwachte OPPO Watch nu beschikbaar voor pre-order