in

De nieuwste AV-receivers van Denon leveren legendarisch geluid en een ultramodern pakket aan functies

Denon kondigt met trots twee nieuwe toevoegingen aan zijn bekende X-serie AV-receiver-assortiment aan.

De toonaangevende producent van hoogwaardige home entertainment en persoonlijke audioproducten lanceert de modellen AVR-X2500H en AVR-X1500H die de legendarische audiokwaliteit van het bedrijf combineren met een ultramodern pakket aan functies.

Dolby Atmos, DTS:X en DTS Virtual:X codecs zijn enkele highlights, samen met draadloze muziekcompatibiliteit overal in huis via het HEOS-platform, inclusief Airplay en Bluetooth-streaming. De nieuwe receivers uit de X-serie zijn ontworpen met de klant in gedachten en bieden Audyssey’s MultEQ XT akoestisch meet- en kallibratiesysteem voor een eenvoudige professionele opstelling. Met behulp van de meegeleverde microfoon analyseren ze de output van iedere speaker nauwkeurig om ieder kanaal te optimaliseren.

“Zoals altijd blijven we volledig toegewijd aan het leveren van de nieuwste en beste technologie voor alledaagse consumenten, liefhebbers en installateurs.”

“Denon heeft een indrukwekkende historie van primeurs in de AV-branche. Grote mijlpalen waren de implementatie van alle drie de overweldigende audioformaten in één receiver en full 4K Ultra HD video op alle HDMI-ingangen. Zoals altijd blijven we volledig toegewijd aan het leveren van de nieuwste en beste technologie voor alledaagse consumenten, liefhebbers en installateurs. Deze nieuwe modellen zijn het bewijs van dergelijke overtuigingen”, zegt Richard Velazquez, global head of brand management bij Denon.

Geheel passend bij een bedrijf met meer dan 100 jaar audio-ervaring, heeft de AVR-X2500H een discrete high-current versterker in alle zeven kanalen, evenals 32-bits/192 kHz AKM DAC’s. Met 150 watt aan dynamisch Denon-geluid voor iedere speaker kunnen er met de 7.2-kanaalsconfiguratie ook maximaal twee subwoofers worden aangesloten. Tegelijkertijd laat de aanwezige HEOS-technologie je in iedere ruimte van je huis draadloos genieten van je favoriete muziek. Je kunt zelfs populaire muziekdiensten streamen, zoals Spotify®, Amazon Music en Tidal met de HEOS app.

De receivers bieden ook 4K Ultra HD 60Hz video, 4:4:4 Pure Color sub-sampling, Dolby Vision, High Dynamic Range (HDR), HLG (Hybrid Log Gamma) en BT.2020 pass-through ondersteuning voor exceptionele visuele kleur, helderheid en contrast. Gebruikers kunnen hun favoriete media-apparaten en output aansluiten op één display via zes HDMI-kanalen op de X1500H en acht op de X2500H en zelfs twee simultane displays om bijvoorbeeld te schakelen tussen de tv en projector. Beide apparaten ondersteunen HDCP 2.2 op alle HDMI-poorten.

Extra kenmerken

 • AVR-X2500H: 95 watt per kanaal (8 Ohm, 20 Hz – 20 kHz, 0,08% 2-kan. drive); 150 W per kanaal (6 Ohm, 1% 1-kan. drive)
 • AVR-X1500H: 80 watt per kanaal (8 Ohm, 20 Hz – 20 kHz, 0,08% 2-kan. drive); 145 W per kanaal (6 Ohm, 1% 1-kan. drive)
 • Ingebouwde HEOS draadloze multiroom-audiotechnologie
 • Toonaangevende begeleide setup assistent van Denon en grafische gebruikersinterface
 • Stream populaire muziekdiensten, zoals Spotify®, Amazon Music, Deezer, Tidal en meer via de gratis HEOS app
 • Bluetooth en Airplay draadloze audiostreaming
 • 32-bits/192 kHz) AKM DAC (AKM4458VN) voor alle kanalen
 • Netwerkstreaming en USB High-Res ondersteuning, inclusief: ALAC, FLAC, WAV (tot 24-bits/192 kHz) evenals DSD 2,8 MHz) en
  (5,6 MHz) muzieknummers
 • Automatische installatie en optimalisatie van ruimte-akoestiek met Audyssey MultEQ XT met behulp van de meegeleverde
  microfoon en standaard
 • Audyssey Dynamic EQ & Dynamic Volume voor perfect geluid op ieder luisterniveau.

Deze modellen vullen de recent geïntroduceerde receivermodellen AVR-X250BT en AVR-X550BT aan die de bekende, toonaangevende audiocapaciteit van het bedrijf leveren evenals een heel scala aan geavanceerde functies, allemaal voor een zeer concurrerende prijs.

De AVR-X2500H en AVR-X1500H zijn nu verkrijgbaar bij erkende verkooppunten.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

Extra datum e-Privacy Verordening seminar

Fresh ’n Rebel Rockbox Bold