in

De revolution 5 pro is nu te koop

De officieel gelicenseerde PlayStation® REVOLUTION 5 PRO wordt geprezen door eerste testers en voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende spelers.

De nieuwste premium controller van NACON, de Revolution 5 Pro, werd een maand geleden aangekondigd en is nu te koop bij NACON Gaming en in andere winkels. Deze nieuwe controller is ontwikkeld in samenwerking met Mister Crimson, één van de beste vechtspellenspelers ter wereld, en zet een nieuwe standaard voor prestaties, ergonomie en aanpassingsmogelijkheden, om aan de wensen van de meest veeleisende spelers tegemoet te komen.

Met deze zesde officiële Pro-controller, biedt NACON nieuwe en innovatieve features voor deze familie van consoles, inclusief Hall effect-technologie.

Deze video laat zien hoe Hall effect-technologie werkt:

Hall effect-technologie is één van de belangrijkste features van de Revolution Pro 5. Deze innovatieve technologie, die wrijving tussen onderdelen voorkomt, is zowel in de triggers als in de sticks verwerkt. Daardoor kan NACON het risico op “stick drift” verminderen en slijtage voorkomen, wat de duurzaamheid van de Revolution 5 Pro vergroot.

De officieel gelicenseerde Revolution 5 Pro is compatibel met PS5®, PS4™ en pc*, zowel draadloos als bedraad. Deze controller is de ideale bondgenoot voor spelers die op zoek zijn naar een duurzame, hoogkwalitatieve, aanpasbare controller.

Features van de REVOLUTION 5 PRO:

  • Verbeterde nauwkeurigheid en duurzaamheid voor de sticks en triggers dankzij Hall effect-technologie die de kans op “stick drift” reduceert (vergeleken met eerdere Revolution-controllers)
  • Asymmetrische sticks: geoptimaliseerde grip en onderscheidende ergonomie
  • Speel bedraad met de verwijderbare kabel van 3 meter of draadloos met minimale latency via RF-technologie
  • Batterijduur van meer dan 10 uur: voor lange game-sessies zonder onderbrekingen
  • Trigger stop systeem: pas de uitwijking van je triggers aan om in elke situatie de controle te behouden
  • Aanpassingen-app (op pc/Mac, binnenkort ook op mobile): om je controller naar eigen voorkeur op je speelstijl af te stemmen
  • Vele aanpassingsmogelijkheden: 4 opgeslagen profielen per platform, 3 sets gewichten, 3 stick-basissen, 3 stick-koppen, en maar liefst 60 aanpassingsopties
  • Ergonomische shortcuts: met de knoppen aan de achterkant van de controller kun je kiezen welke acties je aan knoppen wilt toewijzen
  • Multipoint draadloze verbinding: verbind je controller met je console en schakel met je controller wanneer je maar wilt tussen het geluid van je console en je het geluid van je Bluetooth-apparaat
  • Premium materialen voor verbeterde comfort en grip

De NACON Revolution 5 Pro is nu te koop in winkels en bij NACON Gaming voor een verkoopadviesprijs van € 229,90

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

AGON by AOC introduceert twee nieuwe 4K-monitoren: de U27G3X/BK en U32G3X/BK

Humanscale: Path zet een nieuwe norm in design en duurzaamheid