in

Deel deze zomer muziek en belevenissen met de nieuwste JBL draagbare speakers en PartyBoxes

De JBL-speakers zorgen deze zomer voor de ultieme ervaring dankzij Auracast™, een verbeterde batterij, unieke lichtshows en nog veel meer.

De zomer is het perfecte moment om herinneringen te maken. Van festivals tot zonovergoten feestjes, blijf verbonden met je muziek en de mensen om je heen met de nieuwste JBL-speakers.

Dankzij AuracastTM verbind je je nieuwe JBL-speaker met één druk op de knop met je vrienden en til je je zomerplannen naar een hoger niveau. Of je nu kiest voor een draagbare speaker of een knallende JBL PartyBox, er is een speaker voor elk feest, groot of klein.

Groter geluid en betere verbindingen dankzij AuracastTM

Samen feesten is leuker. Geef je een feestje met vrienden? Verbind je JBL Xtreme 4 met je JBL PartyBox Club 120* via de AuracastTM-knop en geniet van dezelfde muziek op beide speakers. Hang je rond met een grotere groep? Koppel al je JBL-speakers en speel je gedeelde playlist af zodat iedereen de muziek luid en duidelijk kan horen.

Krachtig geluid, de hele zomer lang

De JBL Xtreme 4 heeft 24 uur afspeeltijd – plus tot 6 uur extra in de Playtime Boost-modus – en een powerbank om je telefoon onderweg op te laden. De batterij is vervangbaar om de levensduur van de speaker te verlengen.

JBL Pro Sound, ultra draagbaar

Clip de JBL Clip 5 vast of stop de JBL Go 4 in je rugzak voor non-stop muziek tijdens uitjes met vrienden. Klein maar krachtig, de JBL Clip 5 en Go 4 bieden groot geluid dat in de palm van je hand past en de sfeer erin houdt tijdens leuke dagjes uit of avonden onder de sterren. De nieuw ontworpen karabijnhaak van de JBL Clip 5 en de geïntegreerde lus van de JBL Go 4 maken het nog makkelijker om je muziek overal mee naartoe te nemen.

Geluid dat elke ruimte vult

Breng het ultieme zomerfeest tot leven met de JBL PartyBox Club 120 en JBL PartyBox Stage 320. Met JBL Original Pro Sound, opvallende lichtshows en een microfoon aansluiting maak je gegarandeerd indruk op je gasten, ongeacht de gelegenheid. Dubbel geluid, dubbel plezier. Met één druk op de AuracastTM-knop verbind je elke geschikte PartyBox met een AuracastTM-ondersteunde JBL speaker en transformeer je je feestje. Dankzij de vervangbare batterij** van je PartyBox Club 120 of PartyBox Stage 320 stopt het feestje nooit.

Voor productpersberichten en hi-res beelden, bezoek de JBL Newsroom. Samples zijn ook op aanvraag beschikbaar via harman@baasamsterdam.com.

  • JBL Xtreme 4, verkrijgbaar voor €349,99 op jbl.nl en bij geselecteerde retailers
  • JBL Clip 5, verkrijgbaar voor €69,99 op jbl.nl en bij geselecteerde retailers
  • JBL Go 4, verkrijgbaar voor €49,99 opjbl.nl en bij geselecteerde retailers
  • JBL PartyBox Club 120, verkrijgbaar voor €399,99 op jbl.nl en bij geselecteerde retailers
  • JBL PartyBox Stage 320, verkrijgbaar voor €599,99 op jbl.nl en bij geselecteerde retailers
*AuracastTM functie is beschikbaar op compatibele JBL PartyBox speakers vanaf juli
**Vervangbare batterij apart verkocht

Laat de zomer beginnen met JBL!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

DigiTest: Kingston Workflow Station review

Logitech onthult nieuwe line-up voor Mac-gebruikers