in

Het Deense Podspeakers introduceert nieuwe draadloze MicroPod

De nieuwe MicroPod is het eerste model binnen de nieuwe serie portable Podspeakers dat zowel Bluetooth als een ingebouwde batterij heeft.

De originele Podspeakers met hun opvallende design zijn misschien wel de meest iconische luidsprekers ter wereld. Sinds hun introductie in de jaren 90 laten Podspeakers ons zien hoe het anders kan dan conventioneel rechthoekig.

Eén is top – twee zijn geweldig!

De nieuwe MicroPod Bluetooth MKII is leverbaar met de laatste Bluetooth technologie en geüpgraded met True Wireless Stereo (TWS) functionaliteit voor wireless stereo pairing.

De MicroPod Bluetooth MKII kan standalone gebruikt worden voor een uitstekende muziekervaring, maar pair twee MicroPods en je creëert volledig stereogeluid!

Standalone – en volledig portable

De MicroPod Bluetooth MKII is de eerste stand-alone speaker in de Podspeakers serie. De ingebouwde batterij geeft zo’n 10 uur speeltijd, waardoor je eenvoudig, altijd en overal je muziek met je meeneemt.

Klassiek design – moderne technologie

De eerste MicroPod werd geïntroduceerd in 2001. Qua design was deze gebaseerd op de iconische MiniPod, maar zoals de naam al suggereert wat kleiner. De bescheiden afmetingen maakten ‘m bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld op een bureau, en geplaatst op de meegeleverde poten lijkt de MicroPod wel te zweven. Een wallmount is optioneel.

De nieuwe MicroPod Bluetooth MKII is op basis van de gebruikelijke formfactor, maar uiteraard technologisch geavanceerder dan de eerste MicroPod uit 2001. Actief, draadloos en leverbaar in drie verschillende kleuren: mat rood, mat zwart en satijn wit.

MicroPod Bluetooth MKII – EIGENSCHAPPEN:

  • Ingebouwde batterij – speelt tot 10+ uur
  • True Wireless Stereo – één is top, twee zijn geweldig!
  • Stand-alone HiFi Bluetooth Speaker
  • In drie kleuren leverbaar
  • Inclusief drie zwarte spikes (poten)

Prijs en beschikbaarheid:

De nieuwe Podspeaker MicroPod Bluetooth MKII is per 1 december 2017 verkrijgbaar via de geselecteerde (web)winkels. De speaker is er in drie kleuren: mat rood, mat zwart en satijn wit. Retailprijs Eur 199,-

Aluminium spikes (poten) zijn verkrijgbaar in Aluminium Soft Gold, Aluminium Dark Metal en Aluminium Soft Silver. Retailprijs Eur 11,- (per 3)

Vind dealers >> www.podspeakers.com

Distributie:

Podspeakers worden geproduceerd door de EET Group A/S en gedistribueerd door EET Europarts en geselecteerde distributeurs in Europa en China.

reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Comments

comments

In 2018 wordt alles intelligenter, dus ook de onderneming zelf

Consumenten eisen betere bescherming tegen kopen van namaakproducten