in

Denon’s hoofdtelefoonserie AH-C621R in-earmodel

Denon sluit zijn stijlvolle, geweldig klinkende hoofdtelefoonserie af met het AH-C621R in-earmodel, dat in combinatie met een iPhone kan worden gebruikt.

Denon  kondigt vandaag een nieuw in-earmodel aan. Dit model werkt met de iPhone of iPad en is ontworpen voor consumenten die geweldig geluid willen terwijl ze onderweg zijn. De nieuwe AH-C621R zit bomvol met geavanceerde Denon-technologieën om de best mogelijke prestaties te garanderen. Denk hierbij aan hoogwaardige drivers en behuizingen of een app die speciaal ontworpen is om het geluid verder te kunnen optimaliseren.

AH-C621R – compromisloos geluid, ook onderweg
Zoals alle modellen in de nieuwe Denon-serie – meer informatie hieronder – is voor de AH-C621R teruggegrepen op meer dan een halve eeuw ervaring op het gebied van hoofdtelefoonontwerp om compromisloos geluid, comfort en intuïtieve functies te kunnen bieden. Het stijlvolle model wordt beschermd door een behuizing van gegoten aluminium en is leverbaar in zwart of wit.

De op maat gemaakte 11,5 mm drivers zijn zo afgesteld dat er een vlakke EQ-curve ontstaat voor een krachtige bas en een uitzonderlijke helderheid. Bovendien verdelen Denon Acoustic Optimiser-poorten aan de voor- en achterkant van de in-earbehuizingen de luchtdruk zowel voor als achter de drivers voor een dynamisch geluid zonder vervorming.

Dankzij de combinatie van Comply TX400-oordopjes en de ergonomische behuizing blijven ze stevig zitten. Door het traagschuim dat door de warmte van de oren van de drager wordt geactiveerd worden ze automatisch gevormd voor het helderste geluid en optimale geluidsisolatie. De Denon Radial Cascade Damper isoleert de oordopjes van elk mechanisch geluid dat via de kabel wordt doorgegeven, zoals het wrijven tegen de kleding van de drager.

De AH-C621R wordt geleverd met een bij de serie horende afstandsbediening met drie knoppen en een microfoon. Hiermee kan de gebruiker de muziekfuncties van zijn iPhone (waaronder Afspelen/pauzeren, Nummers overslaan en Volume) bedienen, een inkomende oproep beantwoorden of een gesprek beëindigen. En door één keer lang op de middelste knop van de afstandsbediening te drukken, kun je Siri activeren voor spraakbesturing van je iPhone.

Bovendien stelt een speciale Denon Audio app, beschikbaar voor iOS en Android, de gebruiker in staat het geluid naar zijn persoonlijke wensen te versterken en af te stemmen. Het biedt ook een vernieuwd playerinterface waarmee afspeellijsten en -wachtrijen kunnen worden aangemaakt en toegang biedt tot ruim 70.000 radiozenders en miljoenen on-demandprogrammas via TuneIn Internet Radio.

Denon-hoofdtelefoons – ontworpen om te presteren
De nieuwe AH-C621R is aan de vooraanstaande Denon-hoofdtelefoonserie toegevoegd, die unieke technologieën met elkaar combineert voor ongeëvenaard geluid, ontwerp en comfort. Drie in-earmodellen, waaronder de draadloze AH-C160W sporthoofdtelefoon en de fantastisch presterende AH-C821 met dubbele membranen, bieden kopers een scala aan mogelijkheden, functies en prijsniveaus. Aan de andere kant is het paradepaardje van de on-earhoofdtelefoons, de AH-D7200, een schaamteloos luxueus product voor echte audiofielen. Het bundelt alle ervaringen op het gebied van het ontwerp en technologie van hoofdtelefoons van Denon gedurende meer dan 50 jaar.

De Denon AH-C621R is vanaf april 2017 in zwart of wit beschikbaar.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Stil en antibacterieel | SPEEDLINK lanceert de nieuwe AXON

SP/ Silicon Power lanceert MFi Certified Dual Interface SP xDrive Z50